Michelle Varney

  • Michelle Varney

Jeg er færdig med min uddannelse i midten af næste år, og med nogle års erfaring som elev og de problemstillinger, der kan være under en uddannelse, vil jeg gerne snakke elevernes sag, især når det gælder overenskomst, arbejdsmiljø og ergonomi. Jeg syntes også at vi som elever burde lave et større netværk og drage nytte af hinanden. 

Jeg er en meget passioneret mor, og det var da jeg fik min søn, at jeg virkelig slog øjnene op for den rette ernæring, og at kosten nok er en af hovedingredienserne i at få velfungerende børn.

Derefter har det taget fart - og jeg har lært rigtig meget under min uddannelse. 

I mit nærmiljø prøver jeg også at fremme de fremtidige arbejdspladser for ernæringsassistenterne. 

Jeg stemmer på politikere med mærkesager, hvor sund skolemad og det at have mulighed for at få tilbudt mad på skolerne er væsentligt.

Sidste år var jeg næstformand i min søns dagtilbuds forældrebestyrelse, hvor jeg bl.a. deltog i flere af socialudvalgets dialog møder med fokus på bespisning i institutionerne - dog også andre emner.

Vi er heldige at have tilbud om mad i vuggestuerne, dog mangler vi det stadigvæk i børnehaverne og en sund løsning i folkeskolerne. Min drøm er, at alle børn i fremtiden har tilbud om en dagskost, der er sund, økologisk så vidt muligt og veltillavet af en dygtig ernæringsassistent. 

Derudover vil jeg gerne være en forkæmper for at få omlagt vores mange kantiner/køkkener til at efterleve de officielle kostråd og mest mulig økologi. Jeg synes, det giver stor mening. 

Nu må vi se, hvor jeg ender - gerne med en fremtidig professionsbacheloruddannelse i ernæring og sundhed.