Mindeord for Åse Lodberg Højgaard

Åse, var en god kollega, der altid havde en kvik bemærkning og forslag til løsninger på de udfordringer, der kom i løbet af arbejdstiden, og i hverdagen, og det altid med et smil.

Åse blev uddannet køkkenleder fra Struer Skolen i 1980, hun har altid givet udtryk for, at det med mad var hendes rigtige hylde, hun var god til det og hun nød at lave og servere mad. Åse havde et særligt hjerte for flotte kager, og det er blevet til mange flotte kager for både venner, familie og kollegaer.

Åse var i mange år ansat som leder og medarbejder i køkkenet på Plejecenter Åbrinken i Karup, for ca. 3 år siden valgt hun at prøve et nyt sted, desværre blev hun syg ret kort tid efter, på trods af sygdommen havde hun en ukuelig tro på at ”det skal nok gå”, - som Åse sagde efter en behandling. ”ukrudt forgår ikke så let” – krudt er nok den bedste betegnelse på Åse, hun var positiv og engageret, man gik aldrig forgæves efter hjælp hos hende. Desværre kunne hun slås ud, og onsdag d. 22. juli sov Åse ind på Anker Fjord Hospice i Hvide Sande, omgivet af sin mand og to sønner. Åse´s sidste lagkage er lagt sammen.

Ære være Åse´s minde.

På vegne af kollegaer, Lise Lotte Bjerge, Ilskov.