Ministerbesøg i Herlev

Offentligt køkken i front

Kantinen på Herlev Hospital serverer dagligt mad til cirka 1.000 medarbejdere. I dag er alle retter nøglehulsmærkede. Da fødevareministeren i går den 11. april overrakte nøglehulscertifikatet til kantinen på Herlev Hospital, lagde hun vægt på, at det er et offentligt køkken går foran i kvalitetsmærkning af maden:

- Med nøglehulsmærket signalerer kantinen i Herlev, at det betyder noget for dem, hvilken mad, de serverer for de ansatte. Herlev går foran, og det er jeg glad for. For ordentlig mad på arbejdspladsen og hospitalet er et vigtigt og nogle gange overset emne, sagde Mette Gjerskov.

Særlig sund

Når maden er nøglehulsmærket, er det et udtryk for, at der er sparet på sukker, salt og fedt. Portionsstørrelserne er passende, og der er et udvalg af frugt, grønt og fuldkorn.

Kilde