Mød vores medlemmer

Sundhed, ernæring, livsstil, mad og motion optager rigtigt mange mennesker. God mad og sund livsstil giver velvære og energi og sammensætningen af maden har betydning for behandlingen af en lang række sygdomme.

Kost,- ernærings og sundhedsfaglige arbejder med sundhedsfremme, forebyggelse, behandling samt professionel mad- og måltidsforplejning. Vi har viden om og forståelse for borgerens ernærings- og sundhedsmæssige behov og deres sociale og kulturelt betingede behov og forventninger. 

Vi varetager ledelse, strategiske, administrative, operationelle og koordinerende opgaver inden for sundhedsfremme, forebyggelse og behandling. Vi arbejder med diæter, ernæringsterapi og vejleder, instruerer og formidler om sund livsførelse. Kost,- ernærings- og sundhedsfaglige har en stærk faglighed og en høj professionel standard og arbejder evidensbaseret udfra

  • De 10 kostråd
  • Anbefalingerne for den danske Institutionskost
  • De Nordiske Næringsstofrekommendationer (NNR)
  • Kliniske retningslinjer
  • Den Danske kvalitetsmodel
  • Nyeste forskning og viden

Læs mere om hvordan vores medlemmer arbejder med mad, måltider, ernæring og sundhed.