Kontakt

Sundhedspolitisk konsulentMie Lauwersen

T: 3163 6607
E: mla@kost.dk

Netværk for kommunale ”kostkonsulenter”

Vi er en gruppe af kost- ernærings og sundhedsfaglige, som mødes for at dele viden, idéer og erfaringer. Stillingsbeskrivelserne er meget forskellige, men fælles for os alle er, at vi har en koordinerende eller udviklende funktion inden for ældreernæring i kommunerne. I vores fora diskuteres aktuelle faglige udfordringer og emner.

Hvad kan netværket tilbyde dig?

Det er netværkets medlemmer, der sætter dagsordenen for møderne. Et møde kan bestå af et oplæg fra et netværksmedlem, der præsenterer et afsluttet projekt eller et interessant kursus. Selvfølgelig bidrager netværket herudover med generel erfaringsudveksling – blandt andet kan vi lære meget af de forskellige strategier, medlemmerne i netværket anvender til at markedsføre vores faglige funktion.

Netværket giver dig også mulighed for, til enhver tid, at kontakte kollegaer på landsplan og få en faglig sparring.

Netværket er opstået på initiativ af forbundets medlemmer og Kost & Ernæringsforbundets sekretariat faciliteter de første 5 møder, hvorefter netværket skal bæres og drives af deltagerne. Netværket er åbent for både medlemmer og ikke-medlemmer af Kost- & Ernæringsforbundet.

Sådan bliver du medlem

Vil du være medlem af netværksgrupper eller har du spørgsmål, så kontakt Mad- og måltidskonsulent Karina Kyhn andersen
T: 3163 6610
E: kka@kost.dk