Om www.kost.dk (Disclaimer)

Kost & Ernæringsforbundet bestræber sig på at sikre, at de informationer, der står på Kost & Ernæringsforbundets hjemmeside, er korrekte og opdaterede. Men der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og Kost & Ernæringsforbundet påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler.

Kost & Ernæringsforbundet påtager sig intet ansvar for indholdet på eksterne hjemmesider, der linkes til fra denne hjemmeside. Oplysningen af et link indebærer ikke, at Kost & Ernæringsforbundet tilslutter sig hjemmesidens indhold. Eksterne links er en valgfri service til brugerne, hvorfor Kost & Ernæringsforbundet ikke garanterer direkte eller indirekte for eksterne hjemmesiders indhold. Men Kost & Ernæringsforbundet ønsker, at der skal være godt og trygt at færdes på Kost & Ernæringsforbundets hjemmeside og andre dele af internettet. Hvis du opdager, at et af vores link fører til en hjemmeside med et ulovligt eller krænkende indhold, vil vi derfor gerne høre fra dig. Skriv til post@kost.dk

Kost & Ernæringsforbundet kan ikke stilles til ansvar for konsekvenserne af nogen fejl, mangler eller ændringer på denne hjemmeside.  Kost & Ernæringsforbundet påtager sig intet ansvar for kommentarer eller lignende, der er lagt på hjemmesiden af tredjepart.

Kost & Ernæringsforbundet kan som ejer af hjemmesiden uden varsel standse offentliggørelsen af hjemmesiden på internettet.

Kost & Ernæringsforbundet garanterer ikke, at hjemmesiden eller serveren, hvorpå den ligger, ikke indeholder virus eller andre skadelige elementer.

Onvenævnte betingelser gælder for www.kost.dk samt for øvrige web-aktiviteter.