Nu går forhandlingerne om OK18 i gang

Den samlede fagbevægelse på det offentlige område har stået sammen om at kræve, at der skulle være reel fremdrift i forhandlingerne om en arbejdstidsaftale for hele undervisningsområdet, før øvrige forhandlinger om OK18 kunne starte.

På et statusmøde mandag aften orienterede lærernes formand, Anders Bondo Christensen, de øvrige organisationer på det offentlige område om status på arbejdstidsforhandlingerne, og resultatet er altså, at OK18-forhandlingerne nu går i gang.

"Jeg glæder mig over, at vi i fagbevægelsen er enige om, at optage OK18-forhandlingerne med arbejdsgiverne. Nu skal alle organisationerne i gang, og jeg tror, at det bliver et hektisk forløb at nå det hele inden 1. Marts. Men vi er klar til at forhandle; dage og nætter, hverdage og weekender..," siger Ghita Parry, formand for Kost & Ernæringsforbundet.

De kommende dage mødes Forhandlingsfællesskabet, som repræsenterer de ansatte i kommuner og regioner, og CFU, som repræsenterer de statsansatte, med deres modparter på arbejdsgiverside for at lægge en plan for den præcise afvikling af OK18-forhandlingerne og for, hvornår man regner med at være færdige. Det samme gælder for Sundhedskartellets egne forhandlinger.

Læs mere om OK18 på https://www.kost.dk/ok18

Pressemeddelelsen fra CFU/FF kan læses her 

- Privat gruppe -