Ny faglig uddannelse til unge

Ny faglig uddannelse er en uddannelse, hvor du over 4 weekender kan få mulighed for at lære og øve dig på at skabe faglige forandringer. Kost og Ernæringsforbundet udbyder uddannelsen gennem Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH). Udgifter til transport, overnatning og forplejning under de 4 weekender er betalt.

Hvad får jeg ud af Ny faglig uddannelse?

Uddannelsen giver dig en alsidig værktøjskasse til at finde ud af, hvad der er behov for i dit arbejdsfællesskab, sætte mål, arbejde strategisk mod målene og gøre noget aktivt i fællesskab. Du vil opdage, hvordan dit personlige engagement kan smitte dine kolleger og få erfaring med at skabe nye stærke relationer. Du vil også træne, hvordan du kan bruge dine erfaringer fra din arbejdsplads eller dit uddannelsessted i dit lokalområde, ligesom du selv vil komme til at bidrage til dit lokale faglige fællesskab.
  • Du vil arbejde med et praktisk projekt på din arbejdsplads, uddannelsesinstitution eller i din region.
  • Du vil få projektvejledning og sparring undervejs.
  • Du vil lære en række værktøjer at kende ved at bruge dem i din egen virkelighed.
  • Og så kommer du til at være sammen med 22 andre seje og slagkraftige unge fra andre fagforbund.

Skal jeg kunne noget særligt?

Nej! Men du skal brænde for at gøre en forskel for andre i dit område.
Du skal dog være ung og fagligt eller uddannelsespolitisk aktiv.

Hvorfor har I lavet den her uddannelse?

For at uddanne unge fagligt aktive til at skabe forandring og engagement blandt kollegerne på arbejdspladsen eller uddannelsesinstitutionen. Derudover er det et mål i sig selv, at deltagerne i deres arbejde med at skabe forandringer også er med til at styrke forbundets lokale arbejde.

Det vil jeg vildt gerne være med i, men hvordan kommer jeg videre?

Hvis du ønsker at deltage på uddannelsen, skal du sende en motiveret ansøgning til formand for Kost og Ernæringsforbundet, Ghita Parry, på sb@kost.dk. Din ansøgning skal være sendt seneste d. 21. oktober 2019 kl. 12.00.

Du skal være forberedt på, at du ikke kan garanteres en plads. Der er 23 pladser på uddannelsen til deling mellem alle forbundene i FH. Derfor er det kun de allerbedste ansøgninger, som kommer i betragtning. Hvis uddannelsen er noget for dig, skal du dog ikke tøve med at lægge en billet ind.

Spørgsmål og tanker om Ny faglig uddannelse kan rettes til enten Ghita Parry på 2425 7803  eller din lokale regionsformand, som du finder kontaktoplysninger på her

Læs mere om Ny faglig uddannelse her