Ny pris for behandling og pleje

Hensigten med Den gyldne tråd er at hente de bedste initiativer frem i lyset. De initiativer, der er med til at skabe høj kvalitet i behandling og pleje af de mange borgere, der hver dag er i kontakt med det nære sundhedsvæsen, skriver nyhedsbrevet Kommunal Sundhed, der har stiftet prisen.

Initiativer der går på tværs af sektorer

Prisen gives for nyskabende initiativer, der vægter det tværsektorielle samarbejde. Det vil sige initiativer, der er med til at skabe sammenhæng og samarbejde mellem kommuner, regioner og praktiserende læger og de institutioner, der er knyttet hertil.  

Alle faggrupper og institutioner kan belønnes.

Søg prisen 

Ernæring, mad og måltider spiller en afgørende rolle for borgernes livskvalitet. Og mange steder arbejdes der på at fastholde en ernæringsindsats på tværs af sektorer eksempelvis i forbindelse med rehabilitering af borgerne. Der sættes også på mange andre måder fokus på betydningen af ernæring, mad og måltider i det nære sundhedsvæsen.

Vær med til at understrege betydningen af ernæring, mad og måltider og sæt fokus på nye initiativer ved at søge prisen.

Pris for kvalitetsudvikling

I sin annoncering af prisen nævner nyhedsbrevet en bred vifte af initiativer, der kan belønnes. Eksempelvis initiativer der sikrer kvalitetsudviklingen eller begrænser fejl, giver nye metoder f.eks. til ledelse eller ideer til undervisning, forskning eller initiativer, der støtter svage grupper.

Hæderspris

Prisen er en hæderspris, der udløser omtale i nyhedsbrevet og et diplom.

Prisen uddeles i september, men det er muligt at indstille en modtager allerede nu – og seneste den 19. august.

Kilde