Nye køkkenpriser fra Magasinet Pleje

De danske innovative storkøkkener knokler dagligt for at finde nye måder at gøre deres fag, og ikke mindst ernæring, attraktiv for dem, der skal lave maden og ikke mindst den, der skal spise den. Det skal hyldes, og derfor uddeles der priser i følgende fire kategorier: 

  1. Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Miljø: Prisen har bl.a. fokus på madspild, brugen af råvarer og energibesparelser. Prisen præsenteres i samarbejde med Orkla.
  2. Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Mad til Småtspisende: Prisen har bl.a. fokus på arbejdet med proteinholdige produkter, måltidet som helhed, servering og mad til dysfagi-patienter. Prisen præsenteres i samarbejde med Arla.
  3. Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Økologi: Økologisk Handllingsplan 2020 indeholder en hensigtserklæring om 60 procent økologi i offentlige køkkener. Prisen har fokus på metoder til at opnå dette. Prisen præsenteres i samarbejde med Arla.
  4. Magasinet Plejes Køkkenpriser 2018, Fremtidens Køkken: Fokus på udvikling og fremtid i en innovativ sektor. Prisen præsenteres i samarbejde med Kohberg.

Tid og sted

Deadline for at indstille et køkken er den 19. februar. Priserne vil blive overrakt på Nordens største fagmesse for storkøkkenter - FoodExpo, der afholdes i Messecenter Herining den 18.- 20. marts 2018.

Dommerpanelet består af:

  • Ghita Parry, formand, Kost & Ernæringsforbundet
  • Karen Hækkerup, direktør, Landbrug & Fødevarer
  • Conny Rønnow, mad- og måltidschef, Skanderborg Kommune.