Nytårsforsæt: Oplys de unge om et vigtigt erhverv!

Tag en ung i hånden

Kender du en ung i 9. eller 10. klasse, der skal til at vælge uddannelse, så hjælp med at sprede budskabet om en fantastisk uddannelse for alle, der interesserer sig for mad og sundhed. Uddannelsen giver gode jobmuligheder og ledigheden er lav.

”Der er stort behov for at rekruttere flere ernæringsassistenter til både de offentlige og private arbejdspladser. De er en vigtig brik i vores samfund, fordi de laver ernæringsrigtig mad, og uden dem vil vi se flere mennesker med livsstilssygdomme. Derfor håber jeg at alle, både medlemmer, undervisere og vejledere, vil hjælpe med at udbrede kendskabet til uddannelsen, så vi sammen får flere ernæringsassistentelever her i 2020”, siger Ghita Parry, formand i Kost og Ernæringsforbundet.

Tjek uddannelsen og jobmulighederne

Kost og Ernæringsforbundet har siden efteråret 2018 kørt massiv kampagne for at rekruttere ernæringsassistentelever. Men vi har brug alle kompetente kræfter, hvis det skal lykkes, at skaffe nok elever til fremtidens arbejdsmarked.

På kampagnesiden: blivernæringsassistent.dk kan du læse mere om uddannelsen og høre unge ernæringsassistenter fortælle om deres spændende job, der byder på gode udfordringer, og som er en afgørende vigtig brik i velfærdssamfundet.