Økopris går til regionsformand i Nordjylland

Pris for begejstring og mod

Prisen, der uddeles for første gang,  er en hyldest til de ildsjæle, der gør en indsats for at fremme omlægningen til økologi i de offentlige køkkener.  Og det gør Marian Aagaard. Hun sætter handling bag holdning, lød det ved prisoverrækkelsen, når hun videregiver sin begejstring for økologien og giver medlemmerne mod og viden til at kaste sig ud i omlægningsprojekterne i de store køkkener.

Marian Aagaard får samtidig prisen for at have været med til at starte ØKO Nord, et netværk, der arbejder for at udbrede forståelsen for økologi, og hun er med i Ecologica - et  omlægningsprojekt med mange køkkener i det nordjyske.

Vi kæmper videre for økologien

- Jeg er utroligt beæret og stolt over at få prisen og glad for, at den går til Nordjylland, sagde Marian Aagård ved prisoverrækkelsen. Den får en æresplads på mit kontor, men skal også bruges til at bringe økologien videre. Den viser, at det nytter at kæmpe og at vi sammen kan gøre en forskel.

Fakta om prisen

Økoprisen skal hylde dem, der er ambitiøse og modige nok til at gå forrest og vise vejen for andre. Og den skal være med til at skubbe yderligere til den økologiske omlægningsbølge.

Kilde