OK18 – kravene er nu sendt til Sundhedskartellet

Hovedbestyrelsen har nu gennemgået samtlige krav og ønsker, der er kommet.
”Vi har diskuteret de mange indsendte krav og kommentarer. Ud fra dette har hovedbestyrelsen foretaget en prioritering, der både vedrører de mange og tilgodeser mere specifikke grupper. Der er eksempelvis lagt vægt på både mere i løn og pension, et markant bedre arbejdsmiljø og flere omsorgs-og seniorgoder”, lyder det fra formand Ghita Parry.

Næste skridt i processen er en prioritering af Kost & Ernæringsforbundets krav i Sundhedskartellet, hvor de vil indgå i en prioritering af den samlede række krav, som Sundhedskartellet vil gå videre med.

Selv om forhandlingerne nu foregår i Sundhedskartellet, kan vi sammen stadig være med til at præge overenskomstforhandlingerne i den næste periode.
Vi kan nemlig fortsat bringe gode og relevante historier der omhandler emner relevante for overenskomstforhandlinger –har du en god historie selv, så send den endelig til kommunikationskonsulent Bjørn Rasmussen på bjr@kost.dk.

Vi skal også fortsat deltage aktivt i debatter og kampagner på sociale medier og rundt om bordene i frokoststuerne. Der kommer løbende historier i pressen og på de sociale medier, som vi skal bringe videre i vores netværk, så hele den danske befolkning får indblik i den store betydning vi har får velfærdssamfundet!

- Privat gruppe -