OK18 Status: Der forhandles stadig i staten

Kost & Ernæringsforbundet har fra vores side stadig forhåbninger om et godt resultat, som vi kan arbejde videre med. Det er nemlig staten, der fastlægger den økonomiske ramme for alle offentligt ansatte.

Når CFU og Finansministeriet (forhåbentlig) er blevet enige, skal vi til at tale om de mere organisationsbestemte dele af vores overenskomster, ligesom de afsluttende forhandlinger med kommuner og regioner kan komme videre.

Vi er kort sagt i venteposition, men bruger tiden til at være klar til næste skridt.

Du kan også bidrage i ventetiden.

Når der skal stemmes, og det skal der på et tidspunkt, er det afgørende vigtigt, at vi har de rigtige informationer på jer medlemmer, jeres aktuelle arbejdsplads, telefonnummer, mail-adresse osv. Og selvom du har været medlem i lang tid, kan det sagtens være, at der er ny viden, vi ikke har fået opsnappet. Det ville derfor være en stor hjælp, hvis du ville gå ind på https://medlem.kost.dk/ og tjekke dine medlemsoplysninger.

Hvis du som medlem har spørgsmål i forbindelse med overenskomstforhandlingerne, er du altid velkommen til at kontakte din regionsformand https://www.kost.dk/regionerne eller sekretariatet på 3163 6600.