Om www.kost.dk (Disclaimer)

Kost og Ernæringsforbundet bestræber sig på at sikre, at de informationer, der står på Kost og Ernæringsforbundets hjemmeside, er korrekte og opdaterede. Men der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og Kost og Ernæringsforbundet påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler.

Kost og Ernæringsforbundet påtager sig intet ansvar for indholdet på eksterne hjemmesider, der linkes til fra denne hjemmeside. Oplysningen af et link indebærer ikke, at Kost og Ernæringsforbundet tilslutter sig hjemmesidens indhold. Eksterne links er en valgfri service til brugerne, hvorfor Kost og Ernæringsforbundet ikke garanterer direkte eller indirekte for eksterne hjemmesiders indhold. Men Kost og Ernæringsforbundet ønsker, at der skal være godt og trygt at færdes på Kost og Ernæringsforbundets hjemmeside og andre dele af internettet. Hvis du opdager, at et af vores link fører til en hjemmeside med et ulovligt eller krænkende indhold, vil vi derfor gerne høre fra dig. Skriv til post@kost.dk

Kost og Ernæringsforbundet kan ikke stilles til ansvar for konsekvenserne af nogen fejl, mangler eller ændringer på denne hjemmeside.  Kost og Ernæringsforbundet påtager sig intet ansvar for kommentarer eller lignende, der er lagt på hjemmesiden af tredjepart.

Kost og Ernæringsforbundet kan som ejer af hjemmesiden uden varsel standse offentliggørelsen af hjemmesiden på internettet.

Kost og Ernæringsforbundet garanterer ikke, at hjemmesiden eller serveren, hvorpå den ligger, ikke indeholder virus eller andre skadelige elementer.

Onvenævnte betingelser gælder for www.kost.dk samt for øvrige web-aktiviteter.