Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 16/12/2020 Kost, Ernæring & Sundhed 8-2020
Christine Bille Nielsen  [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 16/12/2020 Månedens opskrift: Saltede citroner
Tina Juul Rasmussen  [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 16/12/2020 Flere skal tage mere uddannelse

Politisk indflydelse

Som fagforening, professionsfællesskab og sundhedsorganisation hjælper vi dig ikke alene med din overenskomst, din lønforhandling og din faglige udvikling. Vi sørger også for at få politisk indflydelse, der vil gavne dig og dine kolleger. Det sker aktuelt gennem vores samarbejde med Arla Foods, hvor vi sætter fokus på problemet med underernæring i Danmark. Et enormt, men desværre også et skjult samfundsproblem.

Gennem samarbejdet med Arla Foods ønsker vi at få politikerne i tale. Vi kommer med løsninger på, hvordan problemet kan løses, og forhåbentlig kan vi bidrage til at nedbringe antallet af underernærede i Danmark og samtidig åbne døre for flere kost-, ernærings- og sundhedsfagligt uddannede på arbejdsmarkedet.

Vi samarbejder med andre organisationer, når vi kan se, at det gavner vores profession. En profession, der er kendetegnet af både faglig stolthed og tyngde. Og en profession, der bidrager positivt til folkesundheden. Derfor er det også helt naturligt, at professionen kommer i spil til at løse flere af samfundets sundhedsmæssige udfordringer. Vi kan faktisk udrette meget mere og gøre en endnu større forskel, end vi i dag får mulighed for i regioner og kommuner. Forbundet arbejder derfor på at tune professionen ind på politikernes radar.

Mestre i mad og sundhed skal ikke bare være et tomt slogan. Profilen skal være markant både indadtil og udadtil. Og når forbundet samarbejder med andre organisationer, skal vi kunne basere vores viden, formidling og kommunikation på et solidt grundlag. Tingene skal jo hænge sammen.

Forbundet samarbejder og indgår partnerskaber for at opnå politisk indflydelse. Jeg er overbevidst om, at det i sidste ende betyder flere jobs, bedre efteruddannelse og mere ansvar til dig og dine kolleger. Så det er også en del af det, du får som medlem af Kost & Ernæringsforbundet.

Ghita Parry
/ Formand