Relateret indhold

Fagbladsartikel 12/12/2019 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 12/12/2019 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 11/12/2019 Kost, Ernæring & Sundhed 11 2019
Christine Bille Nielsen [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 11/12/2019 Månedens opskrift: Marcipan og konfekt

Kontakt

RedaktørMette Jensen

T: 3163 6603
E: mj@kost.dk

Politisk indflydelse

Som fagforening, professionsfællesskab og sundhedsorganisation hjælper vi dig ikke alene med din overenskomst, din lønforhandling og din faglige udvikling. Vi sørger også for at få politisk indflydelse, der vil gavne dig og dine kolleger. Det sker aktuelt gennem vores samarbejde med Arla Foods, hvor vi sætter fokus på problemet med underernæring i Danmark. Et enormt, men desværre også et skjult samfundsproblem.

Gennem samarbejdet med Arla Foods ønsker vi at få politikerne i tale. Vi kommer med løsninger på, hvordan problemet kan løses, og forhåbentlig kan vi bidrage til at nedbringe antallet af underernærede i Danmark og samtidig åbne døre for flere kost-, ernærings- og sundhedsfagligt uddannede på arbejdsmarkedet.

Vi samarbejder med andre organisationer, når vi kan se, at det gavner vores profession. En profession, der er kendetegnet af både faglig stolthed og tyngde. Og en profession, der bidrager positivt til folkesundheden. Derfor er det også helt naturligt, at professionen kommer i spil til at løse flere af samfundets sundhedsmæssige udfordringer. Vi kan faktisk udrette meget mere og gøre en endnu større forskel, end vi i dag får mulighed for i regioner og kommuner. Forbundet arbejder derfor på at tune professionen ind på politikernes radar.

Mestre i mad og sundhed skal ikke bare være et tomt slogan. Profilen skal være markant både indadtil og udadtil. Og når forbundet samarbejder med andre organisationer, skal vi kunne basere vores viden, formidling og kommunikation på et solidt grundlag. Tingene skal jo hænge sammen.

Forbundet samarbejder og indgår partnerskaber for at opnå politisk indflydelse. Jeg er overbevidst om, at det i sidste ende betyder flere jobs, bedre efteruddannelse og mere ansvar til dig og dine kolleger. Så det er også en del af det, du får som medlem af Kost & Ernæringsforbundet.

Ghita Parry
/ Formand