PRISER: Indstil et køkken

Magasinet Plejes Køkkenpriser

For første gang hylder Magasinet Pleje alle jer, der holder gryderne i kog og sørger for god ernæring på plejehjem, sygehus og i hjemmeplejen. De fire pris-kategorier er:

  1. Miljø: Prisen har bl.a. fokus på madspild, brugen af råvarer og energibesparelser. Prisen præsenteres i samarbejde med Orkla.
  2. Mad til Småtspisende: Prisen har bl.a. fokus på arbejdet med proteinholdige produkter, måltidet som helhed, servering og mad til dysfagi-patienter. Prisen præsenteres i samarbejde med Arla.
  3. Økologi: Økologisk Handlingsplan 2020 indeholder en hensigtserklæring om 60 procent økologi i offentlige køkkener. Prisen har fokus på metoder til at opnå dette. Prisen præsenteres i samarbejde med Arla.
  4. Fremtidens Køkken: Fokus på udvikling og fremtid i en innovativ sektor. Prisen præsenteres i samarbejde med Kohberg.

Tidsfrist: Du kan indstille et køkken inden 19. februar. Priserne overrækkes til FoodExpo den 19. marts i Herning.

Læs mere på Magasinet Plejes hjemmeside

Landbrug & Fødevares Økologiske Køkkenroser

Målgruppen for de økologiske køkkenroser er offentlige køkkener. Du kan indstille dit eget eller en andens køkken. Vinderen kan både være en person eller et køkken, der repræsenterer en af kategorierne:

  1. Centrale- og hospitals køkkener
  2. Plejehjem, sociale institutioner (døgn) med lokale produktionskøkkener eller levebo-miljøer
  3. Daginstitutioner, mad til børn
  4. Skoler og uddannelser

Tid: Du kan indstille køkkener 1. februar - 10. april. Priserne overrækkes til ”Fødevaredagen”, 9. oktober på Hindsgavl slot på Fyn.

Læs mere her på hjemmesiden