Redskabet - et analyseværktøj

Redskabet 1 – hjælp til dokumentation

I redskabet 1 kan du læse mere om, hvorledes du kan beskrive alle væsentlige forhold i køkkenorganisationen. Du finder bl.a.:

  • En samlet checkliste til at udarbejde en køkkenanalyse
  • Hjælp til at beregne produktionsmængde
  • Skemaer til udarbejdelse af tidsregistreringer
  • Vejledning og skemaer til beregning af indtægter og omkostninger
  • Checkliste til beskrivelse af fysiske rammer samt produktionsflow
  • Hjælp til at dokumentere produktions- og serviceopgaver

Redskabet 2 – hjælp til at overskue omstilling og forandring

I Redskabet 2 finder du hjælp og inspiration til at overskue og planlægge forandringer, sætte projekter i gang, få overblik over væsentlige aktører og interessenter. Du kan også læse nærmere om at udarbejde målsætninger, tids- og handleplaner, normeringsberegning m.m. I Redskabet 2 bruger du resultaterne fra din køkkenanalyse. På den måde får du et solidt og struktureret grundlag til at påvirke og gå i dialog med centrale beslutningstagere om den fremtidige udvikling af køkkenorganisationen.

Du kan downloade Redskabet 1 og 2 her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om materialet eller have hjælp til, hvordan du kan bruge Redskabet 1 og 2