Kontakt

ChefsekretærStella Bangsbo

T: 3163 6672
E: sb@kost.dk

Regionale midtvejsmøder 2014

Der har aldrig været større interesse for kost-, ernærings- og sundhedsfagliges arbejde – mulighederne for at opnå indflydelse og anerkendelse er mere end nogensinde før til stede. Så brug mulighederne og kast dig ud i det!

Mad er ikke bare mad – viden er vores vigtigste krydderi! Det budskab skal sælges, så ingen er i tvivl om, at netop vores kompetencer er vejen til sundhed i fremtiden. Og sundhed er i høj kurs i vor tids samfund.

Det betyder, at vi som professionelle skal have mod til at vise, at vores kompetencer gavner samfundet. Hvad er det for en forskel vi kan gøre og hvordan har det betydning for folkesundheden?

Hvordan udnytter vi interessen til at styrke kendskabet til vores fagområder? Hvordan udnytter vi interessen til at sikre en udvikling, der fremmer et fagligt inspirerende og meningsfuldt arbejdsliv?

Det er nogle af de spørgsmål, arbejdslivsforsker Janne Gleerup, Roskilde Universitet, på fantasifuld vis, vil sætte i spil på en workshop. Så tag din kollega under armen og tag med til et spændende og inspirerende midtvejsmøde.

 Region Syddanmark

 Region Midtjylland

 Region Hovedstaden

 Region Sjælland

 Region Nordjylland