Gå til hovedindhold
Log indBliv medlem
  • Bliv medlem
  • Om forbundet
  • Presse
  • Få nyhedsbreve
  • Fagbladet
  • Webshop
  • Kontakt
Kost & ernæringsforbundet - Logo

Søgefelt

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark
  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland
  • Færøerne
  • Grønland
  • MedlemskabFordele, muligheder og indflydelse
    • Medlemskab
      • Bliv medlem
      • Fagforening og a-kasse
      • Faglig udvikling og sparring
      • Karriererådgivning
      • Medlemstilbud for elever og studerende
      • Rådgivning om løn og ansættelse
      • Nyuddannet
      • Udmeldelse
    • Kontante fordele
      • Billige forsikringer
      • Forbrugsforeningen
      • IT onlineskole
      • Rabat på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Studieboliger
      • Søg midler til udvikling
      • Tilbud fra banken
    • Om forbundet
      • Hvem er vi
      • Politisk valgte
      • Kontakt sekretariatet
      • Presse
      • Servicemål
      • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
      • Medieanalyse
      • Persondatapolitik
    • Selvbetjening
      • Download blanketter og skemaer
      • Meld dig ind
      • Mine oplysninger
      • Ret din adresse eller arbejdssted
      • Søg om nedsat kontingent
      • Tilmeld dig PBS
  • Løn og ansættelseOverenskomster og juridisk bistand
    • Løn
      • Corona - vigtig viden
      • OK21
      • Lønforhandling
      • Beregn din løn
      • Overenskomster
      • Pension
      • Vælg en tillidsrepræsentant
      • Tillidsrepræsentanter
      • Konkurs og Lønmodtagernes Garantifond
    • Ansættelse
      • Advarsler
      • Bisidder
      • Elevguide
      • Selvstændig og freelance
      • Ledig
      • Tjenstlig samtale
      • Opsigelse
      • Arbejdsbeklædning
      • Privatansat
      • Ændring i ansættelsen
    • Arbejdsmiljø
      • Arbejdsmiljørådgivere
      • Dit arbejdsmiljø
      • Fysisk arbejdsmiljø
      • Job på særlige vilkår
      • Psykisk arbejdsmiljø
      • Særligt for arbejdsmiljørepræsentanter
    • Ferie, fridage, sygdom og orlov
      • Arbejdsskader
      • Børn og barsel
      • Ferie og fridage
      • Fleksjob & skånejob
      • Lægeerklæring
      • Seniordage & seniorbonus
      • Arbejdstid
      • Omsorgsdage
  • ProfessionFag, viden og uddannelse
    • Aktuelle mærkesager
      • Bæredygtige køkkener
      • Sociale institutioner
      • Overvægt
      • Underernæring
      • Ernæringsugen
    • Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
      • Høringssvar
      • Rådgivning og netværk
      • Faglige profiler
      • Lederrådgivning
      • Medlemmernes kernekompetencer
    • Viden og anbefalinger
      • De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima
      • Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
      • Mad til børn
      • Professionel forplejning
      • NCP - Nutricion Care Proces
      • Sundhedsfremme og forebyggelse
      • Mad til ældre
      • Økologi
      • Projekt sunde fødevarer
    • Uddannelse
      • Bachelor of Global Nutrition and Health
      • ECTS-point
      • Efter- og videreuddannelse
      • Ernæringsassistent
      • Ernæringsteknolog
      • Kandidatuddannelser
      • Professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • FaKDFagligt selskab af Kliniske Diætister
  • ArrangementerAktiviteter
    og kurser

Relateret indhold

Henrik Stanek  [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]   Fagbladsartikel 16/12/2020 - 08:03
Ernæringsassistenterne får patiente...
Tina Juul Rasmussen  [ TEKST ] Henrik Frydkjær [ FOTO ]   Fagbladsartikel 15/12/2020 - 13:37
Her er borgerne i sikre hænder
Nyhed 26/11/2020 - 10:03
Ernæringsindsats giver også større...
Kirsten Weiss  [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ]   Fagbladsartikel 03/11/2020 - 15:46
Del og genbrug
Ernæringsbehandling ved KOL skal give patienter bedre mulighed for at være fysisk aktive. Ny hjemmeside giver viden om kost og KOL. Nyhed 22/07/2020 - 18:38
Viden om ernæring ved KOL
Nyhed 23/12/2019 - 07:32
Det er ikke min PhD – det er køkken...
"Lad ernæring indgå tydelig og konkret i vores kommende sundhedsreform", sige Ghita Parry. Nyhed 16/12/2019 - 11:20
Ernæring skal ind i ny sundhedsrefo...
Nyhed 31/10/2019 - 13:54
Fokus på ældres ernæring betaler si...
Henrik Stanek  [ TEKST ] Teknologisk Institut [ FOTO ] Fagbladsartikel 15/10/2019 - 09:35
3D-fromage kan hjælpe patienter med...
Nyhed 28/06/2019 - 12:15
Spis, hvad du vil, når du vil
Nyhed 24/04/2019 - 13:08
Folketingsvalg: Underernæring – hva...
Nyhed 09/01/2019 - 09:02
Involvering i mad og måltider øger...
”Jeg ser desværre intet om mad- og måltidsindsatser, der på en sundhedsdagsorden kan hjælpe psykiatriske patienter, de overvægtige børn eller initiativer til at forebygge diabetes, som er et problem for en kvart million danskere. Og jeg savner stadig mere ambitiøse mål for økologi, madspild og overproduktion af fødevarer på klimafronten”, siger Ghita Parry, formand i Kost og Ernæringsforbundet.  Nyhed 03/12/2018 - 16:05
Mad og måltider bliver overset i ny...
Henrik Stanek   [ TEKST ] Ty Stange [ FOTO ] Fagbladsartikel 19/09/2018 - 12:21
Ernæringsteamet hjælper ældre med a...
Forbundet siger: Nej tak, til unødvendig bureakrati - ja tak, til kloge regler og skemaer, der kan redde menneskeliv. Nyhed 05/09/2018 - 14:07
Regeringsudspil om mindre bureaukra...

Sider

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • næste ›
  • sidste »

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S

CVR 23972913

Tlf. 3163 6600
post@kost.dk
sikkermail@kost.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Om os|
Nyhedsbrev|
Presse|


Kontakt
Persondata

English
Disclaimer

Emblem for god sundhedsformidling

Emblem for god sundhedsformidling

Forny Samtykke