Gå til hovedindhold
Log indBliv medlem
  • Bliv medlem
  • Om forbundet
  • Presse
  • Få nyhedsbreve
  • Fagbladet
  • Webshop
  • Kontakt
Kost & ernæringsforbundet - Logo

Søgefelt

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark
  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland
  • Færøerne
  • Grønland
  • MedlemskabFordele, muligheder og indflydelse
    • Medlemskab
      • Bliv medlem
      • Fagforening og a-kasse
      • Faglig udvikling og sparring
      • Karriererådgivning
      • Medlemstilbud for elever og studerende
      • Rådgivning om løn og ansættelse
      • Nyuddannet
      • Udmeldelse
    • Kontante fordele
      • Billige forsikringer
      • Forbrugsforeningen
      • IT onlineskole
      • Rabat på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Studieboliger
      • Søg midler til udvikling
      • Tilbud fra banken
    • Om forbundet
      • Hvem er vi
      • Politisk valgte
      • Kontakt sekretariatet
      • Presse
      • Servicemål
      • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
      • Medieanalyse
      • Persondatapolitik
    • Selvbetjening
      • Download blanketter og skemaer
      • Meld dig ind
      • Mine oplysninger
      • Ret din adresse eller arbejdssted
      • Søg om nedsat kontingent
      • Tilmeld dig PBS
  • Løn og ansættelseOverenskomster og juridisk bistand
    • Løn
      • Corona - vigtig viden
      • OK21
      • Lønforhandling
      • Beregn din løn
      • Overenskomster
      • Pension
      • Vælg en tillidsrepræsentant
      • Tillidsrepræsentanter
      • Konkurs og Lønmodtagernes Garantifond
    • Ansættelse
      • Advarsler
      • Bisidder
      • Elevguide
      • Selvstændig og freelance
      • Ledig
      • Tjenstlig samtale
      • Opsigelse
      • Arbejdsbeklædning
      • Privatansat
      • Ændring i ansættelsen
    • Arbejdsmiljø
      • Arbejdsmiljørådgivere
      • Dit arbejdsmiljø
      • Fysisk arbejdsmiljø
      • Job på særlige vilkår
      • Psykisk arbejdsmiljø
      • Særligt for arbejdsmiljørepræsentanter
    • Ferie, fridage, sygdom og orlov
      • Arbejdsskader
      • Børn og barsel
      • Ferie og fridage
      • Fleksjob & skånejob
      • Lægeerklæring
      • Seniordage & seniorbonus
      • Arbejdstid
      • Omsorgsdage
  • ProfessionFag, viden og uddannelse
    • Aktuelle mærkesager
      • Bæredygtige køkkener
      • Sociale institutioner
      • Overvægt
      • Underernæring
      • Ernæringsugen
    • Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
      • Høringssvar
      • Rådgivning og netværk
      • Faglige profiler
      • Lederrådgivning
      • Medlemmernes kernekompetencer
    • Viden og anbefalinger
      • De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima
      • Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
      • Mad til børn
      • Professionel forplejning
      • NCP - Nutricion Care Proces
      • Sundhedsfremme og forebyggelse
      • Mad til ældre
      • Økologi
      • Projekt sunde fødevarer
    • Uddannelse
      • Bachelor of Global Nutrition and Health
      • ECTS-point
      • Efter- og videreuddannelse
      • Ernæringsassistent
      • Ernæringsteknolog
      • Kandidatuddannelser
      • Professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • FaKDFagligt selskab af Kliniske Diætister
  • ArrangementerAktiviteter
    og kurser

Relateret indhold

Nyhed 09/12/2020 - 21:43
Skal der mere grønt ind i offentlig...
Nyhed 28/05/2020 - 12:26
Gode spisepauser er mere end mad og...
Børn og unge skal lære mere om mad og måltider. Foto: Peter Sørensen Nyhed 21/11/2019 - 09:58
Pædagoger og lærere skal bidrage ti...
Nyhed 19/08/2019 - 15:28
Vi har alle et ansvar for klimaet
Tina Juul Rasmussen    [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ] Fagbladsartikel 19/09/2018 - 11:12
Der er altid solskin i mit køkken
Line Felholt   [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ] Fagbladsartikel 19/09/2018 - 10:47
Overvægt hos børn er komplekst
Skolemad øger trivslen, når eleverne står for frokosten, viser evaluering af LOMA-projektet. Nyhed 29/11/2017 - 11:55
Evaluering af LOMA projektet
Nana Toft  [ TEKST ] MIT Kokkeri / Karl Ejnar Jørgensen [ FOTO ] Fagbladsartikel 14/11/2017 - 13:18
Børnenes frirum er i køkkenet
Sanne Hansen  [ TEKST ] Fødevarestyrelsen [ FOTO ] Fagbladsartikel 29/05/2017 - 14:05
Sundhed for alle i skolen
Sanne Hansen  [ TEKST ] Fødevarestyrelsen [ FOTO ] Fagbladsartikel 24/05/2017 - 14:24
Næring til læring
Morgenmad er et sted at starte. Men alle dagens måltider er vigtige, for der skal være energi nok til hele skoledagen. Nyhed 28/07/2016 - 22:40
Skolemadsdebat: Fælles måltider kan...
Nyhed 31/08/2015 - 17:30
Lange skoledage kalder på skolemad
Nyhed 27/08/2013 - 18:53
Skolemad er en del af skolen

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S

CVR 23972913

Tlf. 3163 6600
post@kost.dk
sikkermail@kost.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Om os|
Nyhedsbrev|
Presse|


Kontakt
Persondata

English
Disclaimer

Emblem for god sundhedsformidling

Emblem for god sundhedsformidling

Forny Samtykke