Gå til hovedindhold
Log indBliv medlem
  • Om forbundet
  • Presse
  • Få nyhedsbreve
  • Nyheder
  • Fagbladet
  • Webshop
  • Kontakt
Kost & ernæringsforbundet - Logo

Søgefelt

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark
  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland
  • Færøerne
  • Grønland
  • MedlemskabFordele, muligheder og indflydelse
    • Medlemskab
      • Bliv medlem
      • Fagforening og a-kasse
      • Kontingent
      • Karriererådgivning
      • Medlemstilbud for elever og studerende
      • Rabatter på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Studieboliger
      • Udmeldelse
    • Kontante fordele
      • Billige forsikringer
      • Faglig udvikling
      • Forbrugsforeningen
      • IT onlineskole
      • Rådgivning om løn og ansættelse
      • Rabat på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Søg midler til udvikling
      • Tilbud fra banken
    • Om forbundet
      • Hvem er vi
      • Politisk valgte
      • Generalforsamling 2019
      • Kontakt sekretariatet
      • Presse
      • Servicemål
      • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
      • Medieanalyse
      • Persondatapolitik
    • Selvbetjening
      • Download blanketter og skemaer
      • Meld dig ind
      • Mine oplysninger
      • Ret din adresse eller arbejdssted
      • Søg om nedsat kontingent
      • Spørgsmål & svar
      • Tilmeld dig PBS
  • Løn og ansættelseOverenskomster og juridisk bistand
    • Løn
      • OK18
      • Beregn din løn
      • Lønforhandling
      • Overenskomster
      • Pension
      • Personalegoder
      • Tillidsrepræsentanter
      • Vælg en tillidsrepræsentant
    • Ferie, fridage, sygdom og orlov
      • Arbejdsskader
      • Børn og barsel
      • Ferie og fridage
      • Fleksjob & skånejob
      • Lægeerklæring
      • Seniordage & seniorbonus
      • Sygdom og ferie
      • Arbejdstid
    • Ansættelse
      • Advarsler
      • Bisidder
      • Elevguide
      • Selvstændig og freelance
      • Ledig
      • Tjenstlig samtale
      • Opsigelse
      • Privatansat
      • Ændring i ansættelsen
    • Arbejdsmiljø
      • Arbejdsmiljørådgivere
      • Dit arbejdsmiljø
      • Fysisk arbejdsmiljø
      • Job på særlige vilkår
      • Normering
      • Psykisk arbejdsmiljø
  • ProfessionFag, viden og uddannelse
    • Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
      • Det fede samfund
      • Underernæring
      • Sociale institutioner
      • Høringssvar
      • Rådgivning og netværk
      • Faglige profiler
      • Lederrådgivning
    • Viden og anbefalinger
      • Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
      • Mad til børn
      • Professionel forplejning
      • NCP - Nutricion Care Proces
      • Sundhedsfremme og forebyggelse
      • Mad til ældre
      • Økologi
    • Uddannelse
      • Bachelor of Global Nutrition and Health
      • ECTS-point
      • Efter- og videreuddannelse
      • Ernæringsassistent
      • Ernæringsteknolog
      • Kandidatuddannelser
      • Professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • FaKDFagligt selskab af Kliniske Diætister
  • ArrangementerAktiviteter
    og kurser

Relateret indhold

"De ernæringsprofessionelle skal derfor også være en del af bemandingen i fremtidens sundhedstilbud tæt på borgeren. De får en vigtig rolle i forhold til at opspore, forebygge og behandle overvægt. Og de kan iværksætte tidlige ernæringsindsatser, så færre får følgesygdomme af overvægt", siger Ghita Parry i dagens debatindlæg. Nyhed 04/12/2019 - 11:22
Det skal være nemt at få den rigtig...
”Alt for mange danskere efterlades i den tro, at sundhedsvæsenet ikke kan tilbyde andre løsninger på overvægten, end fedmekirurgi. De ender derfor ofte i en slankeindustri, som ikke har de faglige kompetencer til at løfte opgaven, med en øget vægt og skyld som følge”, siger Ghita Parry. Nyhed 18/11/2019 - 14:15
Høringssvar: Der er andre løsninger...
Nana Toft  [ TEKST ] Ritzau / Scanpix [ FOTO ] Fagbladsartikel 12/11/2019 - 13:34
Lyt til kroppens signaler
Pia Gilbert og Mette Jensen  [ TEKST ] Ty Stange [ FOTO ] Fagbladsartikel 12/11/2019 - 13:10
Tag en ligeværdig dialog
Henrik Stanek  [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ] Fagbladsartikel 12/11/2019 - 12:55
Sygehus letter arbejdsgangen for di...
Tina Juul Rasmussen  [ TEKST ] Kissen Møller Hansen  [ FOTO ] Fagbladsartikel 12/11/2019 - 12:46
Det gælder om at åbne døre
Line Felholt  [ TEKST ] Ritzau /Scanpix [ FOTO ] Fagbladsartikel 12/11/2019 - 09:46
Demens skal forebygges
GHITA PARRY / FORMAND Fagbladsartikel 12/11/2019 - 09:40
Leder: Det, der er godt for hjertet...
Nyhed 18/10/2019 - 10:30
Udnyt alle sundhedsprofessionelle
Henrik Stanek  [ TEKST ] Teknologisk Institut [ FOTO ] Fagbladsartikel 15/10/2019 - 09:35
3D-fromage kan hjælpe patienter med...
GHITA PARRY / FORMAND Fagbladsartikel 15/10/2019 - 08:23
Leder: Kost og ernæring mangler i f...
Nyhed 02/10/2019 - 14:49
Kost og ernæring mangler i finanslo...
”Styrk ernæringsfaglige kompetencer og find løsninger på underernæring, fedmeforebyggelse og nem adgang til ernæringsvejledning”, siger Ghita Parry. (Foto: Linda Hansen). Nyhed 19/09/2019 - 13:39
De nye sundhedsaftaler
Tina Juul Rasmussen  [ TEKST ] iStock [ FOTO ] Fagbladsartikel 18/09/2019 - 12:47
Det er slut med at tænke: Når jeg...
Tina Juul Rasmussen [ TEKST ] iStock [ FOTO ] Fagbladsartikel 18/09/2019 - 12:09
Når maden tager magten

Sider

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • …
  • næste ›
  • sidste »

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S

CVR 23972913

Tlf. 3163 6600
post@kost.dk
sikkermail@kost.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Om forbundet|
Tilmeld nyhedsbrev| Presse|


Kontakt

English
Disclaimer

Emblem for god sundhedsformidling

Emblem for god sundhedsformidling