Gå til hovedindhold
Log ind
Bliv medlem
Om forbundet
Presse
Få nyhedsbreve
Nyheder
Fagbladet
Webshop
Kontakt
Søgefelt
Søg
Regioner
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Region Syddanmark
Region Midtjylland
Region Nordjylland
Færøerne
Grønland
Medlemskab
Fordele, muligheder og indflydelse
Medlemskab
Bliv medlem
Fagforening og a-kasse
Kontingent
Karriererådgivning
Medlemstilbud for elever og studerende
Rabatter på bøger og rejser
Lærebøger
Studieboliger
Udmeldelse
Kontante fordele
Billige forsikringer
Faglig udvikling
Forbrugsforeningen
IT onlineskole
Rådgivning om løn og ansættelse
Rabat på bøger og rejser
Lærebøger
Søg midler til udvikling
Tilbud fra banken
Om forbundet
Hvem er vi
Politisk valgte
Generalforsamling 2019
Kontakt sekretariatet
Presse
Servicemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Medieanalyse
Persondatapolitik
Selvbetjening
Download blanketter og skemaer
Meld dig ind
Mine oplysninger
Ret din adresse eller arbejdssted
Søg om nedsat kontingent
Spørgsmål & svar
Tilmeld dig PBS
Løn og ansættelse
Overenskomster og juridisk bistand
Løn
OK18
Beregn din løn
Lønforhandling
Overenskomster
Pension
Personalegoder
Tillidsrepræsentanter
Vælg en tillidsrepræsentant
Ferie, fridage, sygdom og orlov
Arbejdsskader
Børn og barsel
Ferie og fridage
Fleksjob & skånejob
Lægeerklæring
Seniordage & seniorbonus
Sygdom og ferie
Arbejdstid
Ansættelse
Advarsler
Bisidder
Elevguide
Selvstændig og freelance
Ledig
Tjenstlig samtale
Opsigelse
Privatansat
Ændring i ansættelsen
Arbejdsmiljø
Arbejdsmiljørådgivere
Dit arbejdsmiljø
Fysisk arbejdsmiljø
Job på særlige vilkår
Normering
Psykisk arbejdsmiljø
Profession
Fag, viden og uddannelse
Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
Det fede samfund
Underernæring
Sociale institutioner
Høringssvar
Rådgivning og netværk
Faglige profiler
Lederrådgivning
Viden og anbefalinger
Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
Mad til børn
Professionel forplejning
NCP - Nutricion Care Proces
Sundhedsfremme og forebyggelse
Mad til ældre
Økologi
Uddannelse
Bachelor of Global Nutrition and Health
ECTS-point
Efter- og videreuddannelse
Ernæringsassistent
Ernæringsteknolog
Kandidatuddannelser
Professionsbachelor i ernæring og sundhed
FaKD
Fagligt selskab af Kliniske Diætister
Arrangementer
Aktiviteter
og kurser
Relateret indhold
Nyhed
04/12/2019 - 11:22
Det skal være nemt at få den rigtig...
Nyhed
18/11/2019 - 14:15
Høringssvar: Der er andre løsninger...
Fagbladsartikel
12/11/2019 - 13:34
Lyt til kroppens signaler
Fagbladsartikel
12/11/2019 - 13:10
Tag en ligeværdig dialog
Fagbladsartikel
12/11/2019 - 12:55
Sygehus letter arbejdsgangen for di...
Fagbladsartikel
12/11/2019 - 12:46
Det gælder om at åbne døre
Fagbladsartikel
12/11/2019 - 09:46
Demens skal forebygges
Fagbladsartikel
12/11/2019 - 09:40
Leder: Det, der er godt for hjertet...
Nyhed
18/10/2019 - 10:30
Udnyt alle sundhedsprofessionelle
Fagbladsartikel
15/10/2019 - 09:35
3D-fromage kan hjælpe patienter med...
Fagbladsartikel
15/10/2019 - 08:23
Leder: Kost og ernæring mangler i f...
Nyhed
02/10/2019 - 14:49
Kost og ernæring mangler i finanslo...
Nyhed
19/09/2019 - 13:39
De nye sundhedsaftaler
Fagbladsartikel
18/09/2019 - 12:47
Det er slut med at tænke: Når jeg...
Fagbladsartikel
18/09/2019 - 12:09
Når maden tager magten
Sider
1
2
3
4
5
6
7
8
9
…
næste ›
sidste »