Gå til hovedindhold
Log indBliv medlem
  • Bliv medlem
  • Om forbundet
  • Presse
  • Få nyhedsbreve
  • Fagbladet
  • Webshop
  • Kontakt
Kost & ernæringsforbundet - Logo

Søgefelt

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark
  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland
  • Færøerne
  • Grønland
  • MedlemskabFordele, muligheder og indflydelse
    • Medlemskab
      • Bliv medlem
      • Fagforening og a-kasse
      • Faglig udvikling og sparring
      • Karriererådgivning
      • Medlemstilbud for elever og studerende
      • Rådgivning om løn og ansættelse
      • Nyuddannet
      • Udmeldelse
    • Kontante fordele
      • Billige forsikringer
      • Forbrugsforeningen
      • IT onlineskole
      • Rabat på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Studieboliger
      • Søg midler til udvikling
      • Tilbud fra banken
    • Om forbundet
      • Hvem er vi
      • Politisk valgte
      • Kontakt sekretariatet
      • Presse
      • Servicemål
      • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
      • Medieanalyse
      • Persondatapolitik
    • Selvbetjening
      • Download blanketter og skemaer
      • Meld dig ind
      • Mine oplysninger
      • Ret din adresse eller arbejdssted
      • Søg om nedsat kontingent
      • Tilmeld dig PBS
  • Løn og ansættelseOverenskomster og juridisk bistand
    • Løn
      • Corona - vigtig viden
      • OK21
      • Lønforhandling
      • Beregn din løn
      • Overenskomster
      • Pension
      • Vælg en tillidsrepræsentant
      • Tillidsrepræsentanter
      • Konkurs og Lønmodtagernes Garantifond
    • Ansættelse
      • Advarsler
      • Bisidder
      • Elevguide
      • Selvstændig og freelance
      • Ledig
      • Tjenstlig samtale
      • Opsigelse
      • Arbejdsbeklædning
      • Privatansat
      • Ændring i ansættelsen
    • Arbejdsmiljø
      • Arbejdsmiljørådgivere
      • Dit arbejdsmiljø
      • Fysisk arbejdsmiljø
      • Job på særlige vilkår
      • Psykisk arbejdsmiljø
      • Særligt for arbejdsmiljørepræsentanter
    • Ferie, fridage, sygdom og orlov
      • Arbejdsskader
      • Børn og barsel
      • Ferie og fridage
      • Fleksjob & skånejob
      • Lægeerklæring
      • Seniordage & seniorbonus
      • Arbejdstid
      • Omsorgsdage
  • ProfessionFag, viden og uddannelse
    • Aktuelle mærkesager
      • Bæredygtige køkkener
      • Sociale institutioner
      • Overvægt
      • Underernæring
      • Ernæringsugen
    • Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
      • Høringssvar
      • Rådgivning og netværk
      • Faglige profiler
      • Lederrådgivning
      • Medlemmernes kernekompetencer
    • Viden og anbefalinger
      • De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima
      • Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
      • Mad til børn
      • Professionel forplejning
      • NCP - Nutricion Care Proces
      • Sundhedsfremme og forebyggelse
      • Mad til ældre
      • Økologi
      • Projekt sunde fødevarer
    • Uddannelse
      • Bachelor of Global Nutrition and Health
      • ECTS-point
      • Efter- og videreuddannelse
      • Ernæringsassistent
      • Ernæringsteknolog
      • Kandidatuddannelser
      • Professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • FaKDFagligt selskab af Kliniske Diætister
  • ArrangementerAktiviteter
    og kurser

Relateret indhold

Nyhed 09/12/2020 - 21:43
Skal der mere grønt ind i offentlig...
Mette Jensen  [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]   Fagbladsartikel 03/11/2020 - 15:16
Et godt job, men også hårdt og fagl...
Tina Juul Rasmussen  [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ] Fagbladsartikel 11/12/2019 - 11:13
Vi skal lære børnene at mestre live...
Børn og unge skal lære mere om mad og måltider. Foto: Peter Sørensen Nyhed 21/11/2019 - 09:58
Pædagoger og lærere skal bidrage ti...
Priserne blev uddelt tirsdag d. 24 september 2019 til Fødevaredagen. Den er en ros til de fagfolk, der gennem faglig stolthed og smag udmærker sig særligt inden for arbejdet med økologiske råvarer, og gennem værtskab og dialog formår at give borgerne i landets institutioner en god spiseoplevelse hver dag. Nyhed 24/09/2019 - 18:59
Offentlige øko-køkkener får roser f...
Skrælle, snitte og skære. Børnene er med i køkkenet til Maddag. Her er det: Børnehuset Lyngholm, Farum. Nyhed 10/09/2019 - 11:27
EVENT: Maddag hylder kartoflen og d...
Nyhed 29/04/2019 - 13:15
Folketingsvalg: Hvad blev der af fo...
Henrik Stanek[ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ] Fagbladsartikel 13/11/2018 - 16:36
Regeringen vil oplyse sig til sunde...
Sanne Hansen   [ TEKST ] Nicolai Mørk/Fødevarestyrelsen [ FOTO ] Fagbladsartikel 19/09/2018 - 13:20
Måltidet er mere end mad
Onsdag 12. september vil børn landet over fejre maddag. I år står den på rugbrød og fristende pålæg. På billedet er det Rikke Friis Malver fra Herlev, der sammen med børnene har travlt med rygeossalaten (Foto: Lars Just). Nyhed 10/09/2018 - 11:52
Pressemeddelelse: Maddag med de min...
Tina Juul Rasmussen   [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ] Fagbladsartikel 13/12/2017 - 12:22
Må vi spise øjet
Tina Juul Rasmussen   [ TEKST ] Peter Sørensen [ FOTO ] Fagbladsartikel 13/12/2017 - 12:13
Bak op om spiseglæden
Nana Toft  [ TEKST ] MIT Kokkeri / Karl Ejnar Jørgensen [ FOTO ] Fagbladsartikel 14/11/2017 - 13:18
Børnenes frirum er i køkkenet
Tina Juul Rasmussen    [ TEKST ] Tina Juul Rasmussen    [ TEKST ] Heidi Lundsgaard  [ FOTO ] Fagbladsartikel 17/10/2017 - 13:13
Børnenes selvværd er min drivkraft
Tekst: Tina Juul Rasmussen. Foto: Henrik Frydkjær Fagbladsartikel 20/09/2017 - 14:55
Børnene skal have madmod

Sider

  • 1
  • 2
  • 3
  • næste ›
  • sidste »

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S

CVR 23972913

Tlf. 3163 6600
post@kost.dk
sikkermail@kost.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Om os|
Nyhedsbrev|
Presse|


Kontakt
Persondata

English
Disclaimer

Emblem for god sundhedsformidling

Emblem for god sundhedsformidling

Forny Samtykke