Gå til hovedindhold
Log indBliv medlem
  • Bliv medlem
  • Om forbundet
  • Presse
  • Få nyhedsbreve
  • Fagbladet
  • Webshop
  • Kontakt
Kost & ernæringsforbundet - Logo

Søgefelt

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark
  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland
  • Færøerne
  • Grønland
  • MedlemskabFordele, muligheder og indflydelse
    • Medlemskab
      • Bliv medlem
      • Fagforening og a-kasse
      • Faglig udvikling og sparring
      • Karriererådgivning
      • Medlemstilbud for elever og studerende
      • Rådgivning om løn og ansættelse
      • Nyuddannet
      • Udmeldelse
    • Kontante fordele
      • Billige forsikringer
      • Forbrugsforeningen
      • IT onlineskole
      • Rabat på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Studieboliger
      • Søg midler til udvikling
      • Tilbud fra banken
    • Om forbundet
      • Hvem er vi
      • Politisk valgte
      • Kontakt sekretariatet
      • Presse
      • Servicemål
      • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
      • Medieanalyse
      • Persondatapolitik
    • Selvbetjening
      • Download blanketter og skemaer
      • Meld dig ind
      • Mine oplysninger
      • Ret din adresse eller arbejdssted
      • Søg om nedsat kontingent
      • Tilmeld dig PBS
  • Løn og ansættelseOverenskomster og juridisk bistand
    • Løn
      • Corona - vigtig viden
      • OK21
      • Lønforhandling
      • Beregn din løn
      • Overenskomster
      • Pension
      • Vælg en tillidsrepræsentant
      • Tillidsrepræsentanter
      • Konkurs og Lønmodtagernes Garantifond
    • Ansættelse
      • Advarsler
      • Bisidder
      • Elevguide
      • Selvstændig og freelance
      • Ledig
      • Tjenstlig samtale
      • Opsigelse
      • Arbejdsbeklædning
      • Privatansat
      • Ændring i ansættelsen
    • Arbejdsmiljø
      • Arbejdsmiljørådgivere
      • Dit arbejdsmiljø
      • Fysisk arbejdsmiljø
      • Job på særlige vilkår
      • Psykisk arbejdsmiljø
      • Særligt for arbejdsmiljørepræsentanter
    • Ferie, fridage, sygdom og orlov
      • Arbejdsskader
      • Børn og barsel
      • Ferie og fridage
      • Fleksjob & skånejob
      • Lægeerklæring
      • Seniordage & seniorbonus
      • Arbejdstid
      • Omsorgsdage
  • ProfessionFag, viden og uddannelse
    • Aktuelle mærkesager
      • Bæredygtige køkkener
      • Sociale institutioner
      • Overvægt
      • Underernæring
      • Ernæringsugen
    • Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
      • Høringssvar
      • Rådgivning og netværk
      • Faglige profiler
      • Lederrådgivning
      • Medlemmernes kernekompetencer
    • Viden og anbefalinger
      • De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima
      • Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
      • Mad til børn
      • Professionel forplejning
      • NCP - Nutricion Care Proces
      • Sundhedsfremme og forebyggelse
      • Mad til ældre
      • Økologi
      • Projekt sunde fødevarer
    • Uddannelse
      • Bachelor of Global Nutrition and Health
      • ECTS-point
      • Efter- og videreuddannelse
      • Ernæringsassistent
      • Ernæringsteknolog
      • Kandidatuddannelser
      • Professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • FaKDFagligt selskab af Kliniske Diætister
  • ArrangementerAktiviteter
    og kurser

Relateret indhold

Nyhed 17/12/2020 - 10:56
Detailhandlen kan hjælpe en kvart m...
GHITA PARRY / FORMAND Fagbladsartikel 15/12/2020 - 13:02
Leder: Tak for ros og ris
Nyhed 07/12/2020 - 11:49
Kost og Ernæringsforbundet om Finan...
Nyhed 03/12/2020 - 10:02
Her er forbundets ønsker til de kli...
Nyhed 05/11/2020 - 11:13
Skab et sundere, mere lige og bæred...
Mette Jensen  [ TEKST ] Kissen Møller Hansen [ FOTO ]   Fagbladsartikel 03/11/2020 - 15:16
Et godt job, men også hårdt og fagl...
Fagbladsartikel 03/11/2020 - 13:13
Leder: Slut med krænkelser
Nyhed 29/10/2020 - 13:43
Lad os tage endnu større grønne skr...
Nyhed 09/10/2020 - 11:51
Midtvejsstatus viser en stærk profe...
"Det her er et nybrud med den måde, vi alt for længe har gjort tingene på i den offentlige sektor. Jeg glæder mig over, at beslutningerne endelig kommer tættere på borgerne. Mit håb er, at vi efter de her tre år vil se kommuner, der har knækket koden, så færre ældre indlægges pga. dehydrering og forkert ernæring, og flere børn forlader daginstitutioner og skoler med en sund livsstil, som de tager med sig ind i voksenlivet." Nyhed 06/10/2020 - 17:52
Åbningstale i Folketinget om nærhed...
Mette Jensen  [ TEKST ] Henrik Frydkjær [ FOTO ]   Fagbladsartikel 23/09/2020 - 10:49
Tænk altid maden med
GHITA PARRY / FORMAND Fagbladsartikel 22/09/2020 - 13:49
Leder: Mad og måltider kan mindske...
"Jeg forventer, at finansloven vil afspejle ambitionen, så klima bliver mere end en hensigtserklæring. Men ingen forventninger uden forslag til løsninger. Bæredygtige offentlige måltider ligger lige til højrebenet", lyder det fra forbundsformanden i forbindelse med dagens finanslovudspil. Nyhed 31/08/2020 - 18:12
Finanslov 2021: Pluk de lavthængend...
GHITA PARRY / FORMAND Fagbladsartikel 14/08/2020 - 08:55
Leder: OK21 under corona
Nyhed 11/08/2020 - 14:47
Svar på kronik i Politiken om mad o...

Sider

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • …
  • næste ›
  • sidste »

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S

CVR 23972913

Tlf. 3163 6600
post@kost.dk
sikkermail@kost.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Om os|
Nyhedsbrev|
Presse|


Kontakt
Persondata

English
Disclaimer

Emblem for god sundhedsformidling

Emblem for god sundhedsformidling

Forny Samtykke