Gå til hovedindhold
Log ind
Bliv medlem
Bliv medlem
Om forbundet
Presse
Få nyhedsbreve
Fagbladet
Webshop
Kontakt
Søgefelt
Søg
Regioner
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Region Syddanmark
Region Midtjylland
Region Nordjylland
Færøerne
Grønland
Medlemskab
Fordele, muligheder og indflydelse
Medlemskab
Bliv medlem
Fagforening og a-kasse
Faglig udvikling og sparring
Karriererådgivning
Medlemstilbud for elever og studerende
Rådgivning om løn og ansættelse
Nyuddannet
Udmeldelse
Kontante fordele
Billige forsikringer
Forbrugsforeningen
IT onlineskole
Rabat på bøger og rejser
Lærebøger
Studieboliger
Søg midler til udvikling
Tilbud fra banken
Om forbundet
Hvem er vi
Politisk valgte
Kontakt sekretariatet
Presse
Servicemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Medieanalyse
Persondatapolitik
Selvbetjening
Download blanketter og skemaer
Meld dig ind
Mine oplysninger
Ret din adresse eller arbejdssted
Søg om nedsat kontingent
Tilmeld dig PBS
Løn og ansættelse
Overenskomster og juridisk bistand
Løn
Corona - vigtig viden
OK21
Lønforhandling
Beregn din løn
Overenskomster
Pension
Vælg en tillidsrepræsentant
Tillidsrepræsentanter
Konkurs og Lønmodtagernes Garantifond
Ansættelse
Advarsler
Bisidder
Elevguide
Selvstændig og freelance
Ledig
Tjenstlig samtale
Opsigelse
Arbejdsbeklædning
Privatansat
Ændring i ansættelsen
Arbejdsmiljø
Arbejdsmiljørådgivere
Dit arbejdsmiljø
Fysisk arbejdsmiljø
Job på særlige vilkår
Psykisk arbejdsmiljø
Særligt for arbejdsmiljørepræsentanter
Ferie, fridage, sygdom og orlov
Arbejdsskader
Børn og barsel
Ferie og fridage
Fleksjob & skånejob
Lægeerklæring
Seniordage & seniorbonus
Arbejdstid
Omsorgsdage
Profession
Fag, viden og uddannelse
Aktuelle mærkesager
Bæredygtige køkkener
Sociale institutioner
Overvægt
Underernæring
Ernæringsugen
Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
Høringssvar
Rådgivning og netværk
Faglige profiler
Lederrådgivning
Medlemmernes kernekompetencer
Viden og anbefalinger
De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima
Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
Mad til børn
Professionel forplejning
NCP - Nutricion Care Proces
Sundhedsfremme og forebyggelse
Mad til ældre
Økologi
Projekt sunde fødevarer
Uddannelse
Bachelor of Global Nutrition and Health
ECTS-point
Efter- og videreuddannelse
Ernæringsassistent
Ernæringsteknolog
Kandidatuddannelser
Professionsbachelor i ernæring og sundhed
FaKD
Fagligt selskab af Kliniske Diætister
Arrangementer
Aktiviteter
og kurser
Relateret indhold
Fagbladsartikel
02/02/2021 - 12:14
Jagten på K-vitamins betydning for...
Fagbladsartikel
02/02/2021 - 09:09
Et betydeligt sammenfald mellem at...
Fagbladsartikel
15/12/2020 - 13:37
Her er borgerne i sikre hænder
Nyhed
09/11/2020 - 21:54
Genbrug er in
Fagbladsartikel
03/11/2020 - 15:46
Del og genbrug
Fagbladsartikel
03/11/2020 - 15:23
Nye metoder kan afsløre snyd med k...
Fagbladsartikel
22/09/2020 - 13:54
Det er svært at finde bæredygtig em...
Fagbladsartikel
14/08/2020 - 09:06
Det er også udfordrende at være tyn...
Fagbladsartikel
24/06/2020 - 08:41
Japansk svamp åbner for velsmagen
Nyhed
19/05/2020 - 23:13
Ældre spiser japansk
Fagbladsartikel
06/05/2020 - 12:47
Mindre portioner skal være en ny no...
Fagbladsartikel
10/03/2020 - 09:30
Når sundhed bliver tvang
Nyhed
21/02/2020 - 01:04
Lyse hoveder nomineret
Fagbladsartikel
03/02/2020 - 13:08
Mikroberne klæder os på til livet
Fagbladsartikel
15/10/2019 - 09:35
3D-fromage kan hjælpe patienter med...
Sider
1
2
3
4
næste ›
sidste »