Gå til hovedindhold
Log indBliv medlem
  • Bliv medlem
  • Om forbundet
  • Presse
  • Få nyhedsbreve
  • Fagbladet
  • Webshop
  • Kontakt
Kost & ernæringsforbundet - Logo

Søgefelt

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark
  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland
  • Færøerne
  • Grønland
  • MedlemskabFordele, muligheder og indflydelse
    • Medlemskab
      • Bliv medlem
      • Fagforening og a-kasse
      • Faglig udvikling og sparring
      • Karriererådgivning
      • Medlemstilbud for elever og studerende
      • Rådgivning om løn og ansættelse
      • Nyuddannet
      • Udmeldelse
    • Kontante fordele
      • Billige forsikringer
      • Forbrugsforeningen
      • IT onlineskole
      • Rabat på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Studieboliger
      • Søg midler til udvikling
      • Tilbud fra banken
    • Om forbundet
      • Hvem er vi
      • Politisk valgte
      • Kontakt sekretariatet
      • Presse
      • Servicemål
      • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
      • Medieanalyse
      • Persondatapolitik
    • Selvbetjening
      • Download blanketter og skemaer
      • Meld dig ind
      • Mine oplysninger
      • Ret din adresse eller arbejdssted
      • Søg om nedsat kontingent
      • Tilmeld dig PBS
  • Løn og ansættelseOverenskomster og juridisk bistand
    • Løn
      • Corona - vigtig viden
      • OK21
      • Lønforhandling
      • Beregn din løn
      • Overenskomster
      • Pension
      • Vælg en tillidsrepræsentant
      • Tillidsrepræsentanter
      • Konkurs og Lønmodtagernes Garantifond
    • Ansættelse
      • Advarsler
      • Bisidder
      • Elevguide
      • Selvstændig og freelance
      • Ledig
      • Tjenstlig samtale
      • Opsigelse
      • Arbejdsbeklædning
      • Privatansat
      • Ændring i ansættelsen
    • Arbejdsmiljø
      • Arbejdsmiljørådgivere
      • Dit arbejdsmiljø
      • Fysisk arbejdsmiljø
      • Job på særlige vilkår
      • Normering
      • Psykisk arbejdsmiljø
    • Ferie, fridage, sygdom og orlov
      • Arbejdsskader
      • Børn og barsel
      • Ferie og fridage
      • Fleksjob & skånejob
      • Lægeerklæring
      • Seniordage & seniorbonus
      • Arbejdstid
      • Omsorgsdage
  • ProfessionFag, viden og uddannelse
    • Aktuelle mærkesager
      • Bæredygtige køkkener
      • Sociale institutioner
      • Overvægt
      • Underernæring
      • Ernæringsugen
    • Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
      • Høringssvar
      • Rådgivning og netværk
      • Faglige profiler
      • Lederrådgivning
      • Medlemmernes kernekompetencer
    • Viden og anbefalinger
      • De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima
      • Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
      • Mad til børn
      • Professionel forplejning
      • NCP - Nutricion Care Proces
      • Sundhedsfremme og forebyggelse
      • Mad til ældre
      • Økologi
      • Projekt sunde fødevarer
    • Uddannelse
      • Bachelor of Global Nutrition and Health
      • ECTS-point
      • Efter- og videreuddannelse
      • Ernæringsassistent
      • Ernæringsteknolog
      • Kandidatuddannelser
      • Professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • FaKDFagligt selskab af Kliniske Diætister
  • ArrangementerAktiviteter
    og kurser

Relateret indhold

Nyhed 13/01/2021 - 12:41
Privatpraktiserende ramt af mange a...
Nyhed 06/01/2021 - 16:25
Covid-vaccine: Vores medlemmer må i...
Nyhed 17/12/2020 - 14:11
Diætisterne er ikke omfattet af ned...
Nyhed 15/12/2020 - 12:12
Corona-beredskabet kan betyde arbej...
Nyhed 02/12/2020 - 15:45
Skal jeg testes for Corona, hvis mi...
Nyhed 29/09/2020 - 11:15
Nye anbefalinger for brug af mundbi...
Ernæringen spiller en vigtig rolle under indlæggelse med COVID-19 og for rekonvalescens, genoptræning og rehabilitering. Derfor er Fagligt Selskab af Kliniske Diætister (FaKD) nu også blevet en del af følgegruppen. Sygdommen tærer hårdt på kroppen, og vi ved fra internationale arbejdsgrupper, at systematisk ernæringsscreening og ernæringsterapi er en vigtig nøgle, for at komme godt igennem sygdommen. Nyhed 23/09/2020 - 11:34
Senfølger efter COVID-19 kræver ogs...
Hvad er reglerne for mundbind i kantiner? Det var et spørgsmål fra flere medlemmer, som Kost og Ernæringsforbundet nu har fået præciseret. Nyhed 22/09/2020 - 14:35
Skal man bruge mundbind i kantinen?
Vi holder kun arrangementer, som overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Foto: Nyvalgte tillidsrepræsentanter til stormøde - under kontrollerede forhold. Nyhed 21/09/2020 - 16:34
STATUS: Vores arrangementer - i en...
Nyhed 11/06/2020 - 13:38
Coronas betydning for din sommerfer...
Nyhed 25/05/2020 - 09:41
Det fysiske rum kan ikke erstattes
Flere ernæringsprofessionelle har også været og er en del af Corona-beredskabet, hvorfor de også indgår i spørgeskemaundersøgelsen. (Foto: Modelfoto fra Unsplash, Engin Akyurt). Nyhed 15/05/2020 - 14:41
Spørgeskema: Del dine professionell...
Nyhed 15/05/2020 - 11:48
Nye retningslinjer for cafeer, kant...
Nyhed 14/05/2020 - 12:14
Ansatte i regionerne vender tilbage...
Nyhed 07/05/2020 - 20:36
Det betyder fase 2 af genåbningen a...

Sider

  • 1
  • 2
  • 3
  • næste ›
  • sidste »

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S

CVR 23972913

Tlf. 3163 6600
post@kost.dk
sikkermail@kost.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Om os|
Nyhedsbrev|
Presse|


Kontakt
Persondata

English
Disclaimer

Emblem for god sundhedsformidling

Emblem for god sundhedsformidling

Forny Samtykke