Repræsentant for elever og studerende: Fie Langmann

OBS: FIE LANGMANN HAR TRUKKET SIT KANDIDATUR SOM
REPRÆSENTANT FOR ELEVER OG STUDERENDE

Fie Langmann

Da jeg søgte optag på Ernærings- og Sundhedsuddannelsen i Aarhus, var det med en drøm om at redde hele verden. Mit ambitionsniveau er stadig højt, men dog faldet til et mere realistisk niveau.

Gennem frivilligt arbejde i De Studerendes Råd på mit campus og for alle VIA studerende har jeg lært lidt om vigtigheden i tværfaglige relationer og at arbejde på tværs af professioner. Det er noget, jeg vil forsøge at præge i posten som repræsentant for de studerende.

Hvis jeg bliver valgt, vil jeg præge den politiske agenda i retning mod:

  • mere praktik for professionsbachelorerne i Ernæring og Sundhed
  • tværfagligt samarbejde mellem ernæringsassistentelever og professionsbachelorer under uddannelse – tværfaglighed er essentielt i den virkelige verden, hvor man sjældent står alene som ernæringsassistent eller professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.
  • bedre kommunikation til studerende om frivillige tilbud med høj relevans og faglighed, så man også kan bruge sin uddannelse, imens man er under uddannelse, og er bedre rustet til et omskifteligt arbejdsmarked bagefter.
  • mere fokus på kvalitetssikring af uddannelserne, så det faglige niveau holdes højt

Mener du ligesom mig, at det er vigtigt at være klædt godt på efter endt uddannelse? Skal vi have de bedste muligheder for at sælge os selv og vores kompetencer til det omskiftelige arbejdsmarked, samt have bedre forståelse for de nærmeste samarbejdende professioner inden for vores fag, så skal du stemme på mig.

Jeg vil gøre mit bedste for at tale de studerendes sag, så vi får den bedst mulige uddannelse.