Repræsentant for elever og studerende: Line Christensen

Line Christensen

Jeg er 18 år, og læser til ernæringsassistent.
Jeg er en ung pige med en stor kærlighed til madverdenen og samtidig også til ernæring og sundhed. I en alder af 18 år er jeg målbevidst og sikker på, hvad jeg vil; jeg vil skabe et nyt og innovativt syn på mad, ernæring og sundhed!

Jeg er ungdommen og fremtiden, og jeg har drømmene og drivkraften til at kæmpe for vores fag.

Med en sprudlende personlighed vil jeg udbrede min drøm. Min passion kan mærkes og smages i den mad jeg producere, og jeg vil kæmpe for at formidle budskabet, om at vi er den største branche i Danmark. Vi er fødevarebranchen, og vi skal være stolte! Vores mad helbreder! Vi skaber glæde, lykke og kærlighed gennem maden.

Her gælder det også alle vores pb’ere; I er med til at vejlede patienter, I er på de fleste sygehuse, I er dem der når ud til patienterne og skaber kontakten for resten af branchen. I har min opmærksomhed, såvel som ernæringsteknologer har den. Det er jer som opretholder den gode økonomi, og et godt lederskab ude i storkøkkenerne.

For mig går det tværfaglige samarbejde og kommunikationen hånd i hånd. Således skal vi stræbe efter, at nå et fair resultat for alle parter.

Det vil være et privilegium at kunne sprede budskabet om alle vores uddannelser. Vi har så mange karrieremuligheder, som jeg gerne vil have chancen for at dele med resten af Danmark, ja, det ville være intet mindre end en “dream come true”.

Allerede nu sætter jeg mit præg på ernæringsassistentuddannelsen ved at være elevrepræsentant i det lokale uddannelsesudvalg på ZBC (slagteriskolen), Roskilde. Da jeg fandt ud af, at jeg nu kan få chancen for at sætte mit præg på alle vores uddannelser nationalt, var det en mulighed jeg bare måtte gribe!

Med venlige hilsner
Line Christensen