Rose dem, der roses bør

  • Kost- og ernæringsfaglige ildsjæle eller en arbejdsplads kan indstilles til at få KøkkenRoser af Kost & Ernæringsforbundet og Landbrug & Fødevarer.

Ildsjæle i storkøkkenerne

Ikke alle køkkenindsatser bliver dog set, påskønnet og hyldet efter fortjeneste.

Michelinstjerner strøs ikke ud hvor som helst, selvom der arbejdes både kreativt, nyskabende og med stor entusiasme.I landets storkøkkener findes der ildsjæle, som de fleste sjæl¬dent eller aldrig hører om.

De lægger en arbejdsindsats og et ambitionsniveau for dagen, der er helt ekstraordinært. Derfor har Landbrug & Fødevarer sammen med Kost & Ernæringsforbundet indstiftet KøkkenRoser, så vi kan rose dem, som også roses bør.

Klap på skulderen

KøkkenRoser er et skulderklap til madentusiaster, som hver dag sørger for, at der bliver lavet spænden-de og varieret hverdagsmad i de danske storkøkkener til glæde for rigtig mange mennesker.

Dag ud og dag ind serveres varierede og spændende retter på samme høje niveau. Og det er der man-ge, der sætter pris på. Det vil vi også gøre! Så med KøkkenRoser roser, hylder og klapper vi af alle de fantastiske kost og ernæringsfaglige personer, som hver dag gør den store forskel.

Sådan får man en KøkkenRose

KøkkenRoser uddeles tre gange i 2012 – hver gang med udgangspunkt i et tema. Læs mere om årets temaer og datoer for tildeling her på siden.

 Hvert kvartal indstiller Kost & Ernæringsforbundets. fem regionsformænd KøkkenRosemodtagerne i deres region.Du kan indstille kandidater til din regionsformand indtil en måned før, roserne bliver uddelt. I denne omgang skal det ske senest den 20. april 2012.

 Kontakt din regionsformand, hvis du eller din arbejdsplads bør roses. Regionerne

 Landbrug & Fødevarer og Kost & Ernæringsforbundet kommer ud og overrækker KøkkenRoserne.

KøkkenRose-temaer

Alle KøkkenRoser hylder den gode hverdagsmad, men hver KøkkenRose har hvert år desuden sit helt eget tema. Der uddeles uddeles KøkkenRoser tre gange i 2012.

 Årets første KøkkenRose uddeles d. 22. maj 2012. Her er temaet ”tilberedning”, herunder ”Måltid og holdninger”.

 Den anden KøkkenRose bliver overrakt d. 25. september 2012. Håndværket er i fokus og der lægges vægt på ”Smag i måltidet”.

 Årets sidste KøkkenRose tildeles d. 4.december 2012 og teamindsatsen i køkkenet roses. ”Måltider og højtider” er det essentielle tema for denne KøkkenRose.