Gå til hovedindhold
Log indBliv medlem
  • Om forbundet
  • Presse
  • Få nyhedsbreve
  • Nyheder
  • Fagbladet
  • Webshop
  • Kontakt
Kost & ernæringsforbundet - Logo

Søgefelt

Regioner

  • Region Hovedstaden
  • Region Sjælland
  • Region Syddanmark
  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland
  • Færøerne
  • Grønland
  • MedlemskabFordele, muligheder og indflydelse
    • Medlemskab
      • Bliv medlem
      • Fagforening og a-kasse
      • Kontingent
      • Karriererådgivning
      • Medlemstilbud for elever og studerende
      • Rabatter på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Studieboliger
      • Udmeldelse
    • Kontante fordele
      • Billige forsikringer
      • Faglig udvikling
      • Forbrugsforeningen
      • IT onlineskole
      • Rådgivning om løn og ansættelse
      • Rabat på bøger og rejser
      • Lærebøger
      • Søg midler til udvikling
      • Tilbud fra banken
    • Om forbundet
      • Hvem er vi
      • Politisk valgte
      • Generalforsamling 2019
      • Kontakt sekretariatet
      • Presse
      • Servicemål
      • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
      • Medieanalyse
      • Persondatapolitik
    • Selvbetjening
      • Download blanketter og skemaer
      • Meld dig ind
      • Mine oplysninger
      • Ret din adresse eller arbejdssted
      • Søg om nedsat kontingent
      • Spørgsmål & svar
      • Tilmeld dig PBS
  • Løn og ansættelseOverenskomster og juridisk bistand
    • Løn
      • OK18
      • Beregn din løn
      • Lønforhandling
      • Overenskomster
      • Pension
      • Personalegoder
      • Tillidsrepræsentanter
      • Vælg en tillidsrepræsentant
    • Ferie, fridage, sygdom og orlov
      • Arbejdsskader
      • Børn og barsel
      • Ferie og fridage
      • Fleksjob & skånejob
      • Lægeerklæring
      • Seniordage & seniorbonus
      • Sygdom og ferie
      • Arbejdstid
    • Ansættelse
      • Advarsler
      • Bisidder
      • Elevguide
      • Selvstændig og freelance
      • Ledig
      • Tjenstlig samtale
      • Opsigelse
      • Privatansat
      • Ændring i ansættelsen
    • Arbejdsmiljø
      • Arbejdsmiljørådgivere
      • Dit arbejdsmiljø
      • Fysisk arbejdsmiljø
      • Job på særlige vilkår
      • Normering
      • Psykisk arbejdsmiljø
  • ProfessionFag, viden og uddannelse
    • Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
      • Det fede samfund
      • Underernæring
      • Sociale institutioner
      • Høringssvar
      • Rådgivning og netværk
      • Faglige profiler
      • Lederrådgivning
    • Viden og anbefalinger
      • Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
      • Mad til børn
      • Professionel forplejning
      • NCP - Nutricion Care Proces
      • Sundhedsfremme og forebyggelse
      • Mad til ældre
      • Økologi
    • Uddannelse
      • Bachelor of Global Nutrition and Health
      • ECTS-point
      • Efter- og videreuddannelse
      • Ernæringsassistent
      • Ernæringsteknolog
      • Kandidatuddannelser
      • Professionsbachelor i ernæring og sundhed
  • FaKDFagligt selskab af Kliniske Diætister
  • ArrangementerAktiviteter
    og kurser
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • E-mail
  • Print
  • RSS
  • Seneste nyheder
  • Mest læste
Nyhed 04/12/2019 - 11:22
Det skal være nemt at få den rigtige hjælp
Nyhed 03/12/2019 - 08:05
Afklaring: Alle offentlige ansatte har ret til betalt frokostpause
Nyhed 21/11/2019 - 09:58
Pædagoger og lærere skal bidrage til maddannelsen
Nyhed 18/11/2019 - 14:15
Høringssvar: Der er andre løsninger end fedmekirurgi
Nyhed 04/12/2019 - 11:22
Det skal være nemt at få den rigtige hjælp
Nyhed 03/12/2019 - 08:05
Afklaring: Alle offentlige ansatte har ret til betalt frokostpause
Nyhed 21/11/2019 - 09:58
Pædagoger og lærere skal bidrage til maddannelsen
Nyhed 18/11/2019 - 14:15
Høringssvar: Der er andre løsninger end fedmekirurgi

Sauce på menuen

Rikke Marianne ... 17/10/2012
Nyt kursus d. 3 december 2012
  • Mon det lykkedes
  • Der arbejdes
  • Også tid til pjat

ca. 40 medlemmer var på sauce kursus med OSCAR d. 2. og 3. oktober. Vi blev udfordret på vores smagssanser og blev klogere på hvordan vi kan bruge industriens produkter og sætte vores egen smag. Hvis du ikke kom med så har du stadig en chance. D. 3. december er der endnu et arrangement

Kost og Ernæringsforbundet
Holmbladsgade 70
2300 København S

CVR 23972913

Tlf. 3163 6600
post@kost.dk
sikkermail@kost.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Om forbundet|
Tilmeld nyhedsbrev| Presse|


Kontakt

English
Disclaimer

Emblem for god sundhedsformidling

Emblem for god sundhedsformidling