Log ind og få medlemsfordele

Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Smag hele livet

2017-11-30 15:30 til 18:30
OBS! Temadagen er desværre aflyst på grund af for få tilmeldinger.

Vi fødes med en præference for sødt og umami, som matcher den første madomsorg, vi får, i form af modermælk. Smagssansen er formbar og ændres gennem livet fra spæd til gammel. Smagsoplevelsen involverer alle sanser, lugtesansen, synssansen, høresansen og følesansen. Gode eller dårlige erindringer og associationer er med til at påvirke smagsoplevelsen, ligesom kulturelle og sociale aspekter betyder noget for, hvordan vi smager.

Få den nyeste viden om smag og sansernes betydning for smagsoplevelsen. Og få tip til vidunderlige smagsoplevelser livet igennem.

  • Hvad er smag, og hvordan smager vi?
  • Velsmagende mad til børn og ældre
  • Fokus på nye fødevarer og nye smage

Oplægsholdere:

Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten Christensen og Birthe Kofoed Mortensen − alle tilknyttet forsknings- og formidlingsprojektet: Smag for livet.

Fakta

Dato:

Torsdag den 30. november 2017

Tid:

kl. 15:30 til 18:30

Sted:

Ankerhus, Lokale Do21, Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Pris (medlemmer):

Fuldt medlemskab: 200 kr.
Interessemedlemskab B og C: 200 kr.
Ledig, pensionist eller efterlønner: 100 kr.
På orlov eller revalidend: 150 kr.
Elev eller studerende: 25 kr.

Pris (Virksomhedsmedlemskab):

Deltagerpris: 200 kr.

Pris (Ikke-Medlemmer):

Deltagerpris: 400 kr.
Elev eller studerende: 100 kr.

Antal deltagere:

60

Tilmeldingsfrist:

Onsdag den 15. november 2017

Kontaktperson:

Rikke Marianne Joan Kristensen

Kontakt

Regionsformand Region SjællandRikke Marianne Joan Kristensen

T: 2337 8507
E: rik@kost.dk