Log ind og få medlemsfordele

Temamøder: SMAG HELE LIVET

Kom til temamøder i novembermåned

Smagsoplevelsen involverer alle sanser, lugtesansen, synssansen, høresansen og følesansen. Gode eller dårlige erindringer og associationer er med til at påvirke smagsoplevelsen, ligesom kulturelle og sociale aspekter betyder noget for, hvordan vi smager.

På temamøderne får du svar på

  • Hvad er smag, og hvordan smager vi?
  • Velsmagende mad til børn og ældre
  • Fokus på nye fødevarer og nye smage

Få den nyeste viden om smag og sansernes betydning for smagsoplevelsen. Og få tip til vidunderlige smagsoplevelser livet igennem.

Oplægsholdere

Anette Kamuk, Ole G. Mouritsen, Mikael Bom Frøst, Morten 
Christensen og Birthe Kofoed Mortensen − alle tilknyttet 
forsknings- og formidlingsprojektet: Smag for livet.

Tilmelding

Region Nordjylland: Torsdag 16. november kl. 15.00-18.00 
Region Hovedstaden: Tirsdag den 21. november kl. 15.30-18.30
Region Syddanmark: Onsdag den 22. november kl. 15.00-18.00
Region Midtjylland: Mandag den 27. november kl. 15.15-18.15
Region Sjælland: Torsdag den 30. november kl. 15.30-18.30