Stop spild af mad

Madspild

Der blev rusket godt op i alle, vi bliver simpelthen nødt til at tænke os mere om. Vi kan ikke være bekendt at så mange gode råvarer går til spilde.

Selina gav deltagerne en hæsblæsende oplevelse med kolde tal, på hvor meget vi smider ud og ikke mindst en rusker på, alt det spild af arbejdskraft vi bruger på at fremstille den mad vi så efterfølgende kasserer. Birte Brorson gav os en hurtig gennemgang af hvordan vi kan systematisere og blive mere bevidste om  ” Madspild”. Vi fik en hurtig gennemgang af de faser køkkenet skal igennem.

  1. Mål madspild

  2. Analyser madspild

  3. Lav en handlingsplan

  4. Følg planen …. Og følg op

Mads Illum præsenterede, SWOF, Stop Waste Of Food - App’en,  som kan hjælpe os med at registrere vores madspild.

En forrygende eftermiddag med stof til eftertanke.

Årligt madspild hos en husstand med 1 person 98,8 kg