Store Smagedag

Store Smagedag 2013

Alle landets professionelle køkkener indbydes til at være med til Store Smagedag d. 18. september og kæmpe med om Store Smagedags prisen - en lærerig og inspirerende eftermiddag fuld af ahaoplevelser i selskab med kokken Claus Holm. Men hvordan sætter du og dit køkken fokus på smagen og hvilke retter kommer der ud af det?

Har i brug for inspiration, kan i se billeder fra nogle af de retter der blev komponeret på Store Smagedag sidste år her:

Billeder af de flotte retter

I kan også læse tips og ideer til hvordan i gør Store Smagedag til noget helt specielt:

Tips og ideer til at fejre Store Smagedag

Husk at sende jeres materiale (fotos, tekst osv) senest fredag d. 27. september til so@sopogco.dk for at være med i jagten på en af de flotte præmier!

Det er dog vigtigt at reglerne overholdes:

De 5 simreregler:

  • Der må anvendes i alt 8 ingredienser, inkl. salt
  • Retten tilberedes under låg og over længere tid
  • Vis og forklar, hvorfor retten har SIMRESMAG
  • Vis og forklar, hvordan I skaber fokus på oplevelsen hos den spisende
  • Vis og dokumenter, hvordan i fejrer Store Smagedag

 

Hvordan planlægger i at markere Store Smagedag?

Vi i Kost & Ernæringsforbundet vil da også rigtig gerne høre hvad vores medlemmer har planlagt af aktiviteter på Store Smagedag, så vi kan skabe lidt opmærksomhed om jeres arrangementer. Send til Sli@kost.dk

Kilde