Styrk dit forbund

Chancen er din

Det er nu, du har chancen for at få indflydelse i forbundet. Der er valg til de politiske poster, og hvis du bliver valgt, er du med til at bestemme, hvordan forbundet skal udvikle sig fremover.

Styrk forbundet

– Stil op og vær med til at styrke forbundet, opfordrer Kost & Ernæringsforbundets formand, Ghita Parry.

Det er både sjovt og slidsomt at være valgt til en politisk post. Og frem for alt kræver det, at du vil noget. Med professionens image. Med medlemmernes løn og arbejdsvilkår. Med de kost-, ernærings- og sundhedsfagliges jobmuligheder.

Eller noget helt fjerde. Hvis du har noget, du brænder for, så er det en god indgang til det politiske arbejde.

Personlig udvikling

– Det er samtidigt personligt udviklende. Du får et stærkt netværk, du bliver god til at lytte til dit bagland, og du bliver trænet i at få dine synspunkter hørt. Og så skal du være indstillet på at gøre en indsats lidt ud over det sædvanlige, siger Ghita Parry.

Aktivt bagland

– Hvis du ikke har mulighed for selv at være aktiv på en politisk post, kan du i stedet være ’et aktivt bagland’. Tag kontakt til dem, der repræsenterer dig, når der er noget vigtigt, de skal vide. Eller prik en god kollega på skulderen. Måske mangler hun eller han bare en opfordring for at kaste sig ud i det.

Læn dig frem for alt ikke tilbage og regn med, at det med at skabe et stærkt forbund – det er der nok nogle andre, der tager sig af.