Sundhed er en ret

Det er nemlig ikke kun et nyt slogan, som du vil opleve, når du møder Kost og Ernæringsforbundet fra i dag af. Arbejdet har resulteret i en ny kernefortælling, som du finder her og nyt logo.
Kernefortællingen, slogan og logo afspejler og beskriver det arbejde forbundets medlemmer foretager sig hver eneste dag.
I logoet ses det gennem de tre o’er, som grafisk har fået udtryk som tallerkner, og dermed symbolet på dagens vigtigste måltider. Kernefortællingen er fuld af vigtige budskaber om dit, og dine kollegaers, virke og betydning for danskernes sundhed.
Sloganet ”Sundhed er en ret” virker på alle planer fra politik til forståelsen hos den enkelte borgere om, hvorfor du har fokus på deres sundhed.

Du vil især komme til at møde "Sundhed er en ret" og forbundets nye logo i din dagligdag. Men vi vil virkelig opfordre dig til at læse den nye kernefortælling, fordi her kan gemme sig en masse guldkorn, som du kan bruge i din daglige dialog med borgere. Eller som TR, hvor du får argumenter til at få organiseringsgraden på din arbejdsplads hævet. Måske du er aktiv i politiske debatter om sundhed eller offentlige arbejdspladser, hvor du får skyts frem til, hvorfor faggrupperne under Kost og Ernæringsforbundet spiller en yderst vigtig rolle i det danske samfund.

Med andre ord; vi håber, at du vil tage virkelig godt i mod dit forbunds nye fortælling, slogan og logo.