Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 16/12/2020 Kost, Ernæring & Sundhed 8-2020
Christine Bille Nielsen  [ OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov   [ FOTO ]
Fagbladsartikel 16/12/2020 Månedens opskrift: Saltede citroner
Tina Juul Rasmussen  [ TEKST ] Ritzau Scanpix [ FOTO ]
Fagbladsartikel 16/12/2020 Flere skal tage mere uddannelse

Tak for din mening

  • Ghita leder

Kost & Ernæringsforbundet skal hele tiden udvikle sig. Vi kan og skal hele tiden blive bedre. Det er afgørende for vores arbejde, at vi matcher dine og dine kollegers ønsker og behov. Det er dem, vi får et billede af i medlemsundersøgelsen – og det er guld værd.

Undersøgelsen slår også fast, at vi er en forening med en bred medlemsskare. Vores profession er på en gang forskellig og fælles. Det fællesskab og den forskellighed giver os styrke. Når du bidrager med dit engagement, når du stiller krav og udfordrer, giver det nyt og mere blod på tanden til at fortsætte det fagpolitiske arbejde.

Jeg er rigtig glad for undersøgelsen – også fordi den flugter meget godt med den viden, vi har fra større undersøgelser af lønmodtagere.

Undersøgelserne siger det meget klart: Vi vil gerne fællesskabet. Vi vil gerne velfærdssamfundet. Og vi vil gerne have, at det er vores fagforeninger, der sammen med arbejdsgiverne laver aftaler, der sikrer gode løn- og ansættelsesvilkår.

I disse dage forhandler vi netop med arbejdsgiverne om en ny aftale. Overenskomsten er kernen i det fagpolitiske arbejde. Her sikrer vi, at der nu og i fremtiden er gode løn-, pensions- og arbejdsforhold for kost-, ernærings- og sundhedsfaglige. Vi sikrer uddannelse, kompetenceudvikling og fremtidige arbejdspladser.

At forhandle overenskomst er ikke nogen lille opgave. Vi udfordrer ikke kun arbejdsgiverne ved forhandlingsbordet. De udforder også os. Det kræver, at vi er dygtige. Vi skal være på tæerne og gøre os umage.

Gør vi det, har vi også i fremtiden en god platform for, at vi til stadighed kan varetage dine, mine og vores interesser både på arbejdsmarkedet og i samfundet. 

Ghita Parry
/ Formand