Kontakt

ChefkonsulentMorten Seerup

T: 3163 6647
E: ms@kost.dk

KURSUS: Talentudvikling

Næste forløb starter i oktober 2018 i København

Tilmelding mulig fra medio august

 

Kost & Ernæringsforbundet og a-kassen FTFa har skræddersyet et talentprogram til dig, der vil vise, hvad du kan. Programmet kombinerer 8 ugers målrettet virksomhedspraktik og fire talentdage med fokus på personlig udvikling, kommunikation og jobsøgning.

Bliv klædt på til dit første job

I løbet af talentprogrammet får du en række værktøjer, som fokuserer din jobsøgning og som gør dig skarpere på din faglige og personlige profil. Derudover bliver du bedre til at kommunikere dine kompetencer til en arbejdsgiver, og du får et professionelt netværk.

Få erfaring på cv’et

Kost & Ernæringsforbundet hjælper dig med at formidle kontakt til et praktiksted. Praktikken giver dig en unik chance for at bruge dine kompetencer, så du får erfaringer at skrive på cv’et og samtidig får en fod inden for på arbejdsmarkedet. 

Fire dage med fokus på dig

På de fire talentdage får du lavet din egen adfærdsprofil ud fra den anerkendte DISC-model. Derudover lærer du, hvordan du bidrager til at gøre en gruppe mere velfungerende, og hvordan du håndterer forandringer. Sidst, men ikke mindst, vil du blive coachet i din tilgang til at søge job.

Underviser 

Mille Harvej Larsen – Harvej Larsen Consult og stifter af Bankdeal.dk. har sit eget konsulentfirma hvor hun underviser i salg, service og ledelse.  Hun har været leder i 17 år. Mille er meget direkte og ærlig i sin undervisning – det er tydeligt at hun har sin baggrund i erhvervslivet.

Opstart oktober 2018

Opstartsmøde med information om forløbet, virksomhedspraktik, uddannelse, a-kasseregler mv. afholdes i Kost & Ernæringsforbundet i samarbejde med FTF-A. Ved tilmelding til opstartsmøde er du også tilmeldt hele talentudviklingsforløbet. Næste forløb afholdes i København.

Fakta og praktisk information

  • Talentprogrammet er udviklet i tæt samarbejde med professionsbachelorer i ernæring og sundhed.
  • Et forløb består af en beskæftigelsesdel og en kompetence/afklaringsdel.
  • Du får mulighed for at komme i en praktik, der ligger indenfor dine kerneområder.
  • Du modtager dagpenge under forløbet.
  • Nyuddannede, dvs. ledige på dimittendsats kan deltage.
  • Du skal være medlem af både Kost & Ernæringsforbundet og FTF-A for at kunne deltage.
  • Arbejdsmarkedsstyrelsen har bevilget penge til dækning af til udvikling og gennemførsel af dimmitendforløb. Som den eneste organisation har Kost & Ernæringsforbundet udviklet et forløb til professionsbachelorer i ernæring og sundhed.