Tilbud fra banken

Lån & Spars rådgivere kender medlemmer af Kost og Ernæringsforbundet godt
Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme.

Det er let at skifte bank
Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde - det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Book et møde

og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank.

Medlemsfordele hos Lån & Spar
Fælleskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af Kost og Ernæringsforbundet få en række fordele og særligt gode vilkår:  

Sådan får du 3% i rente på din lønkonto
·        Du er medlem af Kost og Ernæringsforbundet og har afsluttet din uddannelse
·        Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra)
·        Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit
·        Der er 3% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. 0% på resten
·        Rentesatserne er variable og gælder pr. 9. maj 2019. Se alle vilkår på lsb.dk/medlemsvilkaar

Kontakt os

og hør mere om 3% på lønkontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar.
 

Sådan får du Danmarks bedste studiekonto - med 3% i rente og billig kassekredit
·        Du får 3% i rente på de første 20.000 kr. på lønkontoen. 0% på resten
·        Vælg en kassekredit med op til 50.000 kr. Du betaler kun 5% i rente
·        Studieopsparing som giver 0,05% i rente på HELE opsparingen
·        Gratis: Visa/Dankort og MasterCard med samme pinkode, valutaveksling, kontanthævninger i DK, netbank, mobilbank og hjælp til budgetlægning.  
Du kan hurtigt og nemt søge Studiekontoen via vores app ”Zapp”, du får svar på din ansøgning inden for 24 timer i hverdagene.

Tænker du på at investere i en klimavenlig bil?
Så kan du låne pengene på særlig gode betingelser i Lån & Spar. Køber du en elbil eller Plug-in Hybrid er du med til at reducere CO2-udslippet - og det samme gælder renteomkostningerne. Ekstra lave renter - endnu en medlemsfordel. Læs mere om Grønt Billån hos Lån & Spar.

Det med småt:
For at få Danmarks absolut bedste studiekonto, skal du samle hele din privatøkonomi hos Lån & Spar og være medlem af Kost og Ernæringsforbundet. Du får 3% i rente på de første 20.000 kr. 0% på resten. Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse.
Hvis du bruger hele din kassekredit på 50.000 kr., vil det koste dig 625 kr. i omkostninger efter tre måneder. Stiftelsesomkostninger 0 kr., debitorrente (var.) 5,09%, ÅOP 5,09%. Efter tre måneder skylder du 50.625 kr. Kreditten er gældende indtil videre og uden faste afdrag. Alle rentesatser er variable og gældende pr. 9. maj 2019.

Kontakt os

og hør mere om 3% på studiekontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar.