Tilbud fra banken

5 %, gratis rådgivning og andre bankfordele,

der giver lidt mere overskud i hverdagen

Kost & Ernæringsforbundet har indgået et nyt samarbejde med Lån & Spar. Det er et stærkt fælleskab med seriøse medlemsfordele – og rådgivning, du kan bruge til noget!

Her får du helt gratis og uforpligtende rådgivning…

… når privatøkonomien skal justeres eller drømmene realiseres. Lån & Spar tilbyder personlig sparring om alle aspekter af din privatøkonomi som fx; boligfinansiering, pensionsopsparing, investering, m.v.

Du kan få 5 % i rente…

… på de første 50.000 kr. på din lønkonto. Det er Danmarks højeste indlånsrente og kan give op til 2.500 kr. om året – noget mange medlemmer allerede nyder godt af.

Vi tilbyder også fleksible boliglån…

… til konkurrencedygtige priser. Du kan vælge mellem flere forskellige kombinationer inden for boligfinansiering; fx en kombination mellem et sikkert realkreditlån og en fleksibel boligkredit.
 

Billige billån er også en mulighed…

… specielt til dig som medlem af Kost & Ernæringsforbundet. Her kan du låne til en ny bil på ekstra gode betingelser. Har du allerede et dyrt billån, kan du også flytte det til Lån & Spar og spare penge hver måned. Her er ingen skjulte gebyrer eller særlige omkostninger. Du betaler for oprettelsen og får en lav variabel rente på 2,95 % p.a.

Beregn selv og søg nu – klik her