Gå til hovedindhold
Log ind
Bliv medlem
Om forbundet
Presse
Få nyhedsbreve
Nyheder
Fagblad
Kontakt
Søgefelt
Søg
Regioner
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Region Syddanmark
Region Midtjylland
Region Nordjylland
Færøerne
Grønland
Medlemskab
Fordele, muligheder og indflydelse
Medlemskab
Bliv medlem
Interessemedlemskaber
Virksomhedsmedlemskaber
Fagforening og a-kasse
Kontingent
Medlemstilbud for elever og studerende
Rabatter på bøger og rejser
Studieboliger
Udmeldelse
Kontante fordele
Billige forsikringer
Faglig udvikling
Forbrugsforeningen
IT onlineskole
Rådgivning om løn og ansættelse
Rabat på bøger og rejser
Søg midler til udvikling
Tilbud fra banken
Om forbundet
Hvem er vi
Politisk valgte
Kontakt sekretariatet
Presse
Servicemål
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Valg til hovedbestyrelsen 2019
Persondatapolitik for Kost & Ernæringsforbundet
Selvbetjening
Download blanketter og skemaer
Meld dig ind
Mine oplysninger
Ret din adresse eller arbejdssted
Søg om nedsat kontingent
Spørgsmål & svar
Tilmeld dig PBS
Meld dig ind via SMS
Løn og ansættelse
Overenskomster og juridisk bistand
Løn
OK18
Beregn din løn
Lønforhandling
Overenskomster
Pension
Personalegoder
Tillidsrepræsentanter
Vælg en tillidsrepræsentant
Ferie, fridage, sygdom og orlov
Arbejdsskader
Børn og barsel
Ferie og fridage
Fleksjob & skånejob
Lægeerklæring
Seniordage & seniorbonus
Sygdom og ferie
Ansættelse
Advarsler
Bisidder
Elevguide
Selvstændig og freelance
Ledig
Tjenstlig samtale
Opsigelse
Privatansat
Ændring i ansættelsen
Arbejdsmiljø
Arbejdsmiljørådgivere
Dit arbejdsmiljø
Fysisk arbejdsmiljø
Job på særlige vilkår
Normering
Psykisk arbejdsmiljø
Særligt for arbejdsmiljørepræsentanter
Profession
Viden, uddannelse
og FaKD
Kost-, ernærings- og sundhedsfaglige
Fagråd
Det fede samfund - indsats for børn og unge
Underernæring - Et overset sundhedsproblem
Sociale institutioner - Måltidets magt
Høringssvar
Rådgivning og netværk
Faglige profiler
Lederrådgivning
Viden og anbefalinger
Den Nationale Kosthåndbog - de officielle anbefalinger
Mad til børn
Professionel forplejning
NCP - Nutricion Care Proces
Sundhedsfremme og forebyggelse
Mad til ældre
Økologi
Uddannelse
Bachelor of Global Nutrition and Health
ECTS-point
Efter- og videreuddannelse
Ernæringsassistent
Ernæringsteknolog
Kandidatuddannelser
Professionsbachelor i ernæring og sundhed
FaKD - Fagligt selskab af Kliniske Diætister
Velkommen
FaKD's organisation
Nyheder fra FaKD
Fagbladet Diætisten
Find en diætist - Kort
Kalender - faglige arrangementer
Viden
Presse
Kontakt FaKD
Aktuelt
Nyheder, fagblad
og temaer
Arrangementer
Aktiviteter
og kurser
Medarbejder
Kommunikationskonsulent
Camilla Lærke
3163 6604
cbl@kost.dk