Relateret indhold

Fagbladsartikel 25/09/2020 Annoncepriser og -formater
Fagbladsartikel 24/09/2020 Datoer og frister for fagbladet
Fagbladsartikel 02/02/2021 Kost, Ernæring & Sundhed 1-2021
Christine Bille Nielsen  [ TEKST OG OPSKRIFTER ] Jesper Glyrskov [ FOTO ]
Fagbladsartikel 02/02/2021 MÅNEDENS OPSKRIFT: DE NYE KOSTRÅD
Mette Jensen  [ TEKST ] Maria Vendelbo Madsen [ FOTO ]
Fagbladsartikel 02/02/2021 Svendeprøven sætter håndværket i fokus

Velkommen til et nyt bladunivers

Vi kan efterhånden dårligt åbne et blad eller en avis uden, at der på en eller anden måde er fokus på sundhed og livsstil, mad og motion.

Det optager rigtigt mange mennesker. Og sikke et held. For det er jo et område, hvor vi som kost- og ernæringsfaglige har rigtigt meget at byde ind med.

Uanset om vi underviser, behandler eller vejleder syge eller raske, produktudvikler, leder, planlægger eller laver mad til mange, så har vi kæmpestor betydning for danskernes sundhed. Det er os, der sikrer, at ældre og syge ikke bliver underernæret. Det er os, der forebygger livsstilssygdomme og fremmer sundheden. Det er os, der giver børn og unge energi til leg og læring.

Og det afspejler vores nye fagblad. Det viser både bredden og dybden i vores arbejde. Der er noget til den, der kan bruge inspiration på det praktiske plan. Det kan være opskrifter på sund mad, viden om råvarernes kvalitet eller redskaber til god ledelse. Men også forskning og udvikling, undersøgelser og analyser af madkultur og moderne ernæringsprincipper finder vej til bladets sider.

Fagbladet er en fælles platform for alle kost- og ernæringsfaglige. Min ambition er, at fagbladet er med til at styrke vores fagidentitet og bidrage til den fælles faglig stolthed, der skal bringe vores viden ud over rampen.

Jeg håber, du tager godt imod dit nye fagblad!

God læselyst!
Ghita Parry / Formand