Vi flytter og får nyt nummer

De nye lokaler ligger i et dejligt område centralt på Amager i den gamle Sadolin-bygning. Tæt på både byen og offentlig transport.

Før indflytningen bliver lejemålet sat fuldstændig i stand, så både medlemmer og medarbejdere i Kost & Ernæringsforbundet, kan derfor se frem til helt ny istandsatte og inspirerende moderne omgivelser.

Et nyt hus fuld af muligheder

Formanden i Kost & Ernæringsforbundet Ghita Parry ser frem til flytningen.

”Vi glæder os så meget til at flytte ind i de nye lokaler. Det bliver et sted, der kommer til at emme af liv og energi. Og der bliver rig mulighed for at holde kreative og lærerige medlemsarrangementer i huset”, siger Ghita Parry, og fortsætter:

”Vi glæder os også rigtig meget til at dele hus med Fysioterapeuterne, og jeg er sikker på at vi fremover kan få et tæt og godt samarbejde med dem i vores nye fælles domicil”.

Mere medlemsservice for pengene

Direktør i Kost & Ernæringsforbundet Lars Pram fremhæver et andet aspekt i flytningen, nemlig økonomien. De nye lokaler er billigere end de gamle, og det giver råd til nye initiativer til gavn for medlemmerne:

”Vi vil hellere bruge vores penge til også fremadrettet, at give den bedst mulige service til medlemmerne. Det er langt bedre givet ud, end at betale for en fin adresse og uudnyttede kvadratmeter. Vi er en fagforening, der prioriterer vores medlemmers behov højest, og jeg mener, at medlemmerne får mere for pengene i de nye lokaler”.

Ny adresse betyder nye kontaktoplysninger

Han fortsætter: ”Vi flytter og det betyder naturligvis, at vores medlemsrådgivning og mødeaktiviteter flytter med. Vi får nye rammer, der understøtter høj kvalitet i medlemsservicen, og vi glæder os til at kunne byde medlemmerne velkommen i de nye lokaler, der er indrettet med deres behov i centrum”, slutter Lars Pram af.

Den nye adresse er: (link til google maps)

Holmbladsgade 70

2300 København S

NYT TLF NR: 31636600