OK21: Der forhandles på livet løs

Kost og Ernæringsforbundets forhandlingsdelegation knokler på livet løs for dine vilkår og dit arbejdsliv. Det sker på møder, få fysiske og i timevis bag computeren på Teams, Zoom osv., hvor de forhandler og diskuterer om alt fra økonomi til elever, seniorordninger og fuldtid.
Og bagved de store politiske drøftelser sidder en endnu større gruppe af sekretariatsmedarbejdere i de tekniske arbejdsgrupper, hvor udregninger og modeller gennemgås fra A-Z og fra Z-A. Det er det helt stor maskinrum, der danner grundlag for de politiske forhandlinger.

Ghita Parry, Kost og Ernæringsforbundets formand, der leder den politiske del af forbundets forhandlinger, har følgende besked til forbundets medlemmer:
”Vi er i fuld gang. Der forhandles nærmest dag og nat lige nu. Vi regner med, at tidsplanen holder, så der lander et resultat på statens område i næste uge. Derfor hold øje med din indbakke, dine sociale medier og kost.dk.
Desuden vil jeg gerne sende en stor tak til alle jer, der skriver/ringer til mig med spørgsmål og opbakning. Til alle jer, der deler og kommenterer på mine og forbundets opslag om OK21. Og til alle, jer, der hver dag yder en kæmpe stor indsats for befolkningens sundhed.”

Resultatet på det statslige område forventes helt præcist at falde på plads natten til fredag d. 5. februar. Herefter forventes de kommunale og regionale områder at falde på plads i løbet af februar måned.

Er du nysgerrig på kravkatalog og andet relevant OK21-stof, så kig forbi forbundets OK21-side.